Evenimentul Zilei > Actualitate > Un caz incredibil: Logodnica îi povesteşte că a fost violată, el ucide pe presupusul vinovat. Apoi descoperă adevărul
Un caz incredibil: Logodnica îi povesteşte că a fost violată, el ucide pe presupusul vinovat. Apoi descoperă adevărul

Un caz incredibil: Logodnica îi povesteşte că a fost violată, el ucide pe presupusul vinovat. Apoi descoperă adevărul

Mi-am bătut joc cu adevărat de viaţa mea pentru o minciună? Existenţa mea s-a sfârşit din pricina unei minciuni?. E total căzut din lună şi aiurit, Christopher Mambreno, de 24 de ani, care zilele trecute, împreună cu doi amici, a ucis în Brooklyn un bărbat cu lovituri de cuţit şi lovituri crunte crezând că ar fi violat pe logodnica sa obligând-o la un ''menage a trois'' cu un prieten al său.

În realitate, potrivit celor ce s-au întâmplat în aceste zile, raportul sexual era complet de comun acord şi singurul moment de tensiune între cei trei a fost când fata a reacţionat contrariată fiindcă unul dintre partenerii săi a început să filmeze scena. Apoi, temându-se că se va afla despre ziua aceea de sex desfrânat, fata s-a gândit să anticipeze mersul lucrurilor şi l-a chemat pe Cristopher povestindu-i că a fost violată.

''Era speriată şi dezorientată'' – a povestit băiatul plângând, care acum se află înapoia gratiilor, într-un interviu pentru Daily News- ''Am chemat doi prieteni şi urmând indicaţiile logodnicei mele, am plecat să-l căutăm la el acasă pe Manos Ikonomidis, un băiat de 20 de ani, unul dintre cei doi  pe care mi i-a descris ea ca unul dintre violatori. L-am găsit în timp ce ieşea din casă, eu vroiam doar dreptate, vroiam doar să-l blochez până la sosirea poliţiei. Nu-mi amintesc prea multe,  el era ''făcut'', a început să lupte şi a trebuit să mă apăr''.
.
Dar versiunea poliţiei este uşor diferită: rezulă că Cristopher şi amicii săi s-au dus la Manos înarmaţi cu cuţite şi bâte de basseball şi după ce l-au lovit şi l-au înjunghiat de patru ori în piept, au fugit lăsându-l să moară într-o baltă de sânge. Nu rezultă dacă victima s-a angajat într-o luptă cu agresorii săi. Cu puţine clipe înainte de a muri a reuşit să bată la uşa unui vecin cerând ajutor, apoi a căzut definitiv. Christopher a fost arestat împreună cu amicul său Gabriel Dos Santos, în timp ce este căutat cel de-al treilea participant la crimă. Cristopher este devastat şi spune ''O iubesc încă. Nu ştiu de ce, dar o iubesc. Acum nu ştiu pentru ce să mai trăiesc, vreau doar răspunsuri la întrebările mele''.

În toată această povestem scrie Il Messaggero, detectivii încă n-au stabilit dacă fata riscă vreo consecinţă penală pentru ceea ce s-a întâmplat ''Până acum nu există nicio acuzaţie împotriva ei. Pe de altă parte, să-ţi minţi propriul logodnic e aceeaşi chestiune ca şi cum ai minţi poliţia'', spun surse din poliţie.
Şi în timp ce protagoniştii întâmplării se află în prada cosmarurilor, pentru unicul nevinovat din toată afacerea, Manos Ikonomidis, se pregăteşte o adunare comemorativă care se va ţine astăzi, 26 iunie: miercuri va fi îngropat după o suljbă funebră la Saint Nicholas Church.