Evenimentul Zilei > Actualitate > Un bărbat de 33 de ani s-a spânzurat în direct pe Facebook!
Un bărbat de 33 de ani s-a spânzurat în direct pe Facebook!

Un bărbat de 33 de ani s-a spânzurat în direct pe Facebook!

Un bărbat de 33 de ani s-a spânzurat în direct pe Facebook! Ieşeanul se simţea vinovat că a fost de acord să-şi dea fiica spre adopţie.

Un bărbat de 33 de ani s-a spânzurat în direct pe Facebook. Cei care îl aveau prieten pe Facebook s-au speriat când au văzut imaginile. Immediat apropiaţii bărbatului l-au sunat pe proprietarul stânei la care lucra acesta.

Un bărbat de 33 de ani s-a spânzurat în direct pe Facebook!

Potrivit celor relatate de ziaruldeiasi, bărbatul a luat funie, a dat-o după o grindă și s-a spânzurat. Totul a fost filmat în direct pe Facebook.

Apropiații lui au sunat proprietarul stânii unde lucra băiatul în comuna Ion Neculce.  Iar acesta a mers rapid la locul respectiv și a tăiat funia. Din păcate, tânărul era deja mort. Sursa menţionată mai spune că incidentul a avut loc joia trecută

Un bărbat de 33 de ani s-a spânzurat în direct pe Facebook!

Bărbatul avea o fetiță în vârstă de șase ani ce a fost abandonată de mama sa la Protecția Copilului Iași în 2017. La proces, bărbatul a fost de acord să-și dea fiica spre adopție. Acest gest al său l-a făcut să se simtă vinovat aalegând să îşi pună capăt zilelor.

Bărbatul a pus la cale un plan extrem de ciudat: să se sinucidă în direct pe Facebook.

Cel care a încercat să-l salveze a fost chiar proprietarul stânii, dar a fost prea târziu. Un medic a încercat să-l resusciteze pe bărbat timp de 30 de minute, dar acesta a murit.  Mama fetiţei se află în Marea Britanie și a fost contactată pentru a putea începe procesul de adopție al copilului.

Un alt caz cutremurător. Un tânăr de 19 ani s-a spânzurat pentru că nu luase carnetul de conducere

Un tânăr de 19 ani a fost găsit spânzurat în podul unei anexe din curtea casei. Tatăl lui a fost cel a descoperit trupul fiului lui spânzurat.

Tatăl a sunat la 112 luni după-amiază, în jur de ora 16.20. Un echipaj medical, care a constatat decesul tânărului prin ,,asfixiere mecanică”.

Din păcate, pentru băiatul de 19 ani nu se mai putea face nimic. Din ce se vorbește în comuna Corocăiești, tânărul era foarte supărat pentru că nu reușise să ia permisul de conducere după mai multe încercări.

Alte motive de supărare nu ar fi avut, însă nimeni nu poate ști cu exactitate ce a fost în sufletul său. Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.