Evenimentul Zilei > Actualitate > Un bărbat s-a spânzurat în timp ce se afla în arest. Nu a mai putut fi salvat de medici
Un bărbat s-a spânzurat în timp ce se afla în arest. Nu a mai putut fi salvat de medici

Un bărbat s-a spânzurat în timp ce se afla în arest. Nu a mai putut fi salvat de medici

Un bărbat care fusese arestat s-a spânzurat și nu a mai avut nicio șansă, fiind găsit prea târziu de polițiști.

Un bărbat de 32 de ani, s-a spânzurat în timp ce se afla în arest. El a fost reţinut pentru furt şi ajunsese la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Polițiștii l-au găsit decedat în camera de deţinere. Acest bărbat s-a spânzurat cu un cearșaf înfăşurat în jurul gâtului.

Bărbat găsit spânzurat în arest

Bărbatul în cauză a decedat joi, în aceeaşi zi în care a fost introdus în arest, conform Agerpres.

El a fost găsit de forțele de ordine aflat în stare de inconștiență. A comis actul sinucigaș folosindu-se de un cearșaf pe care îl avea la încemână. „La data de 14 ianuarie, în jurul orei 18,15, poliţiştii din cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Vâlcea au constatat că, în una dintre camerele de deţinere, un bărbat este în stare de inconştienţă. Acesta având înfăşurat, în jurul gâtului, un cearceaf.

A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă

Au fost acordate îngrijiri medicale, la faţa locului ajungând şi personal medical de specialitate, însă a fost constatat decesul acestuia”, conform unui comunicat transmis de polițiști.

Bărbatul, din Câineni, a fost introdus în arest în urma finalizării cercetărilor într-un dosar penal în care era cercetat pentru furt calificat. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vâlcea. Conducerea de la IPJ Vâlcea a dispus efectuarea de verificări pe linie internă, se mai arată în comunicat.

A murit criminalul care a incendiat o fată de 17 ani. Care este cauza decesului

Moarte suspectă în arestul Poliţiei din Capitală. O femeie a murit după ce i s-a făcut rău

Bebino, șeful Clanului Sportivilor, petrecere în arest la domiciliu, în plină pandemie

„Regele Tik Tok-ului” a ajuns în arestul poliției. Acuzațiile sunt deosebit de grave