Evenimentul Zilei > Monden > Umor englezesc cu soacre: Harry va locui cu mama lui Meghan…
Umor englezesc cu soacre: Harry va locui cu mama lui Meghan…

Umor englezesc cu soacre: Harry va locui cu mama lui Meghan…

Harry și Meghan au pus ochii pe locuință de lux aflată în cartierul de lux Pacific Palisades (Los Angeles), unde ar putea fi vecini cu numeroase star-uri de la Hollywood.

Cuplul vrea să cumpere un conac, cu șase dormitoare, în Los Angeles, în schimbul sumei de 13 milioane de dolari. Ducele de Sussex și soția sa caută o casă cu o „anexă pentru bunicuța Doria”, mama lui Meghan.

Conacul pe care l-au găsit are piscină, sală de cinema, pergolă, vedere la ocean și o grădină uriașă, anunță „The Sun”. Proprietatea se încadrează în bugetul cuplului, bazat pe rapoartele TMZ, luna trecută.

Harry și Meghan Markle căutau o casă între 12 milioane și 18 milioane dolari în exclusivitatea zonei Bel-Air. FOTO cu proprietatea.

Actualul proprietar al locuinței este producătorul celebrei serii „Fast and Furious” Steve Chasman, iar vecini sunt nimeni alții decât actorii Ben Affleck și Tom Hanks.

„Harry s-a apropiat și de ea, așa că să credeți sau nu, a fost receptiv la ideea de a trăi cu soacra sa”, a spus sursă, potrivt The Sun. De când s-a mutat din Canada în SUA, cuplul a închiriat o casă în apropiere de Elton John și David Furnish.