Evenimentul Zilei > Social > Ultimul ei mesaj stârnește fiori. Povestea CUTREMURĂTOARE a fetei ucise la Oradea
Ultimul ei mesaj stârnește fiori. Povestea CUTREMURĂTOARE a fetei ucise la Oradea

Ultimul ei mesaj stârnește fiori. Povestea CUTREMURĂTOARE a fetei ucise la Oradea

Dalia Duca, tânăra din Oradea care a fost răpită miercuri dimineaţă de pe strada Barcăului și găsită împuşcată, pe malul Crişului Repede în stil mafiot, a lăsat cu doar o zi înainte să moară un mesaj înfiorător pe Facebook.

Fata a distribuit un link în care se vorbeşte despre invidie şi mânie, scrie adevarul.ro. “Tactica lui îndrăgită era metoda provocării: el jignea oponentul, acela îşi ieşea din sine, accepta provocarea, dar condus de furie făcea o greşeală după alta şi pierdea lupta.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în acel moment: războinicul a spus câteva insulte şi urmărea reacţia înţeleptului. Dar el a continuat să-şi vadă de ocupaţia lui. Războinicul a mai repetat de câteva ori insultele. Văzând că samuraiul nu răspunde, a plecat frustrat”, şi-a descris postarea Dalia Duca.

Dalia Duca fiica unui fost poliţist, a avut parte de o moarte în violentă. În dimineaţa zilei de 15 martie, tânăra a fost răpidă de către Adrian Hladii, sau Adi Grasu cum era cunoscut în lumea interlopă, asta după ce bărbatul a tras mai multe focuri de armă în faţa casei în care locuia fata, rănind un alt bărbat ce se afla la aceasta. Unii vecini susţin că interlopul ar fi tras un foc de armă imediat ce fata a fost urcată în maşină, ea încercând să se împotrivească acestuia.