Este vorba despre un bărbat care a dormit în casa criminalului din Caracal pâna cu două zile înaintea dispariției Alexandrei. Acesta ar fi locuit timp de 2 saptamâni în curtea criminalului, pe care îl ajuta la diverse munci.

Bărbatul sustine ca a plecat în ziua respectiva, marti, din oras, deoarece avea o înmormantare la care trebuia să participe. Barbatul susține ca a dormit în curtea lui Gheorghe Dincă deoarece îl ajuta la mai multe treburi.

După înmormântare la care a participat, barbatul s-a întors înapoi la Dinca joi, la ora 19. În ziua când s-a intors, ziua în care Alexandra Măceșanu a fost ucisă, Gheorghe Dincă nu l-a mai primit în curte.

„Am dormit până marţi la el acolo, două săptămâni, într-un şopron. Am plecat apoi la o înmormântare. Joi pe la ora 19:00 am fost acolo. A venit la poartă şi l-am întrebat, mă nea George, mâine ce facem, că avea nişte fân strâns în spate. A zis du-te şi ia mâncarea de la cantină şi mă mai cauţi după 4. Mi-a zis că vineri dimineaţă are nişte treburi în oraş”, a declarat bărbatul la Antena 1 în emisiunea Acces Direct.

Te-ar putea interesa și: