Evenimentul Zilei > Justitie > Ultimă oră! Fraţii lui Emi Pian, reţinuţi în această după-amiază. Ce acuzații li se aduc
Ultimă oră! Fraţii lui Emi Pian, reţinuţi în această după-amiază. Ce acuzații li se aduc

Ultimă oră! Fraţii lui Emi Pian, reţinuţi în această după-amiază. Ce acuzații li se aduc

Fraţii lui Emi Pian, Ciprian şi Graţian, au fost reţinuţi în această după-amiază pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Frații lui Emi Pian, Ciprian și Grațian, au fost reținuți pentru 24 de ore pentru tentativă de omor. Mai precis, trei persoane, respectiv doi frați și o rudă a fostului lider al clanului Duduianu, care ar fi încercat să îl ucidă pe criminalul interlopului Emi Pian, au fost reținute, transmite, miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal săptămâna trecută într-un conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut. La acel conflict au participat şi cei doi fraţi ai interlopului.

Principalul suspect în cazul morţii lui Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, se află în arest preventiv

Vineri, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au decis reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 26 de ani, din București, care ar fi criminalul liderul clanului Duduianu, Emi Pian. Ulterior, magistrații Tribunalului București au decis arestarea sa preventivă.

Avocata familiei lui Emi Pian a declarat miercuri că acesta nu era o persoană agresivă şi nu a deranjat absolut niciodată pe nimeni.

Este puţin inegal tratamentul, având în vedere faptul că Emi a fost omorât. Emi nu era o persoană agresivă, nu era o persoană care să umble cu cuţite după el, nu a deranjat absolut niciodată pe nimeni. Vorbim ca şi comportament în societate. (…) Ei au spus clar că nu se vor răzbuna. Cui foloseşte această răzbunare? Emi a murit, este în pământ, nu are cui să-i folosească lucrul ăsta, a susţinut avocata.

S-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, cu propunere de e arestare preventivă către Tribunalul București. Cei doi și-au menținul dreptul la tăcere. Nu au făcut declarații. Nu se simt vinovați. Le-au fost respectate toate drepturile și libertățile cetățenești. La momentul de față nu se simt nemulțumiți. Clienții mei nu au avut obiecte tăietor cu care să provoace leziuni victimei, a mai declarat avocata, potrivit Agerpres.