Rapperul Kanye West declarat într-un interviu că va deveni într-o bună zi președintele Statelor Unite, scrie Foxnews.

Artistul american, în vârstă de 42 de ani, care s-a convertit la creștinism în urmă cu câteva luni, a abordat numeroase subiecte și tematici, inclusiv pornografia și mandatul președintelui Donald Trump.

Rapperul a declarat că maniera sa deschisă în care îl sprijină pe președintele republican Donald Trump (a apărut adeseori în public purtând o șapcă roșie cu sloganul „Make America Great Again”, similara celor purtate de susținătorii actualului lider de la Casa Albă) are ca scop enervarea adversarilor democrați ai acestuia.

„Pentru cel mai mare artist uman in viata, sa porti o casca rosie era o gluma a lui Dumnezeu la adresa tuturor oamenilor de stanga. Ca pentru a-i face sa spuna: Nu! Nu Kanye!”, a explicat rapperul.

El s-a declarat convins totodată că va locui într-o zi la Casa Alba.

„Va veni o vreme in care voi fi presedintele Statelor Unite si imi voi aminti de orice fondator care nu va fi fost capabil sa inteleaga din punct de vedere cultural ceea ce noi am facut”, a adăugat Kanye West. Artistul nu a dorit să precizeze persoana la care s-a referit atunci când a făcut această remarcă.