Evenimentul Zilei > International > Ultima ispravă a lui Trump a încins social media. Postarea a devenit virală. Foto
Ultima ispravă a lui Trump a încins social media. Postarea a devenit virală. Foto

Ultima ispravă a lui Trump a încins social media. Postarea a devenit virală. Foto

Cu chipul serios şi privirea rebelă, împrumutând corpul cu torsul gol al boxerului Rocky Balbao, celebru personaj de film, preşedintele american Donald Trump a postat miercuri pe Twitter un fotomontaj făcând aluzie aparent la torsul magnific cu care s-a lăudat pentru a respinge zvonurile privind starea sa de sănătate, relatează France Presse.

Purtând centura aurită de campion, mănuşi de box mari şi roşii şi cu corpul lucind lângă corzile ringului, omagiul adus afişului la filmul Rocky III este evident… Singurele diferenţe sunt chipul şi coama blondă a preşedintelui primei puteri mondiale în locul actorului Sylvester Stallone, pe care îl cunoaşte şi îl apreciază de mult timp.

Fără niciun comentariu explicativ din partea preşedintelui, acest tweet intervine după speculaţii privind starea sănătăţii sale în urma vizitei surprinzătoare la un spital militar din apropierea Washingtonului la jumătatea lunii noiembrie, care l-au indignat pe septuagenar.

Marţi seara, în faţa miilor de simpatizanţi în Florida, Donald Trump, 73 de ani, criticase zvonurile conform cărora el ar fi avut o criză cardiacă. Potrivit lui, acestea ar fi început să circule în special din cauză că el nu purta cravată în cursul vizitei la un spital.

„Și este adevărat, eu nu purtam cravată. Pentru ce aş purta o cravată dacă primul lucru pe care îl fac ei este să-mi spună: Scoteţi-vă cămaşa, domnule, arătaţi-ne acest tors magnific!”, a spus el, provocând hohote de râs asistenţei.

„Nu s-a mai văzut niciodată un tors ca acesta”, a continuat Trump.

Montajul a fost redifuzat şi a devenit viral pe internet, în ajunul marii sărbători americane Ziua recunoştinţei, pe care Donald Trump o petrece în familie, în luxoasă sa reşedinţă de la Mar-a-Lago, în Florida.

Ameninţat de o procedură de destituire în dosarul ucrainean, miliardarul denunţă o „vânătoare de vrăjitoare„ desfăşurată de opoziţia democrată în Congres, care – potrivit lui – nu lucrează în serviciul americanilor, într-atât este de preocupată să-l înlăture.

„Congresul nu lucrează în această săptămână, dar preşedintele Trump, da”, a indicat serviciul său de presă miercuri. Fostul om de afaceri a sosit în cursul dimineţii pe terenul de golf care îi poartă numele la West Palm Beach, cu o oră de a-şi posta fotomontajul.