Evenimentul Zilei > Actualitate > Elena Udrea, IRONIZATĂ la „Cerbul de Aur”. Momentul a stârnit HOHOTE de RÂS. VIDEO
Elena Udrea, IRONIZATĂ la „Cerbul de Aur”. Momentul a stârnit HOHOTE de RÂS. VIDEO

Elena Udrea, IRONIZATĂ la „Cerbul de Aur”. Momentul a stârnit HOHOTE de RÂS. VIDEO

Delia a fost unul dintre artiștii care au concertat în a treia zi a festivalului „Cerbul de Aur” și a încheiat seara cu un concert extraordinar. Extravaganta cântăreață nu a ratat ocazia și a ironizat-o pe Elena Udrea.

Vineri seară, Delia a urcat pe scena amplasată în Piața Sfatului din Brașov, unde a susținut un concert de zile mari. În timpul show-ului incendiar, Delia a ironizat-o pe fosta blondă de la Cotroceni. Artista a schimbat versurile de la piesa „Despablito”.  Mai exact, artista a spus ”Costa Rica” în loc de ”Puerto Rico” , scrie cancan.ro.

 

Versurile melodiei interpretate de Delia sunt: „Quiero quedarme embarazada en Puerto Rico” – tradus în româna:  „Vreau să rămân însărcinată în Puerto Rico”. Pe scena din Piața Sfatului versul a sunat astfel: „Quiero quedarme embarazada en Costa Rica/ Vreau să rămân însărcinată în Costa Rica”, – locul unde se află fosta Elena Udrea.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/At2erzN_xsE" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>