Udrea, invitată să deguste cârnaţi la Sfântu Gheorghe

Udrea, invitată să deguste cârnaţi la Sfântu Gheorghe

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a fost anunţată ca membru în juriul „Paradei Cârnaţilor”, care se desfăşoară, sâmbătă, la Sfântu Gheorghe.

Directorul Asociaţiei Întreprinzătorilor Mici şi Mijlocii din judeţul Covasna (ASIMCOV), Vajda Lajos, unul dintre organizatori, a declarat astăzi, că din juriu va face parte şi ministrul turismului, care va şi deschide manifestarea de la acest sfârşit de săptămână.

Concurează 70 de echipe Parada constă dintr-un concurs de preparat cârnaţi. Potrivit organizatorilor, la „Paradă” şi-au anunţat participarea 70 de echipe din România şi Ungaria, care vor avea la dispoziţie două ore pentru prepara cel mai gustor cârnat.

Fiecare echipă primeşte din partea organizatorilor câte 10 kilograme de carne şi 15 metri de membrană, iar concurenţii vor contribui cu propria reţetă, condimente şi ingrediente.

Ne puteți urmări și pe Google News

Se va lansa Imnul cârnaţilor Manifestarea se află la cea de-a VII-a ediţie, iar câştigătorul concursului participă la „Festivalul Cârnaţilor” de la Bekescsaba, din Ungaria. Anul acesta, „Parada” are o secţiune specială pentru copii şi tineri, la care sunt aşteptate 12 echipe, care vor fi jurizate separat.

Manifestarea se va desfăşura în noua sală de sport din Sfântu Gheorghe. Competiţia este programată să se desfăşoare între orele 11:00 şi 13:00, iar jurizarea va dura până la ora 16:00.

Organizatorii Paradei au pregătit şi un imn al cârnaţilor. Publicului poate asista la competiţie în schimbul unui bilet de intrare de 10 lei, preţ în care este înclus o bere sau un suc şi o bucată de cârnat prăjit.