Evenimentul Zilei > Monden > Tzancă Uraganu neagă evidența, deși dovezile sunt clare. Manelistul are fața tumefiată după ce a fost bătut
Tzancă Uraganu neagă evidența, deși dovezile sunt clare. Manelistul are fața tumefiată după ce a fost bătut

Tzancă Uraganu neagă evidența, deși dovezile sunt clare. Manelistul are fața tumefiată după ce a fost bătut

Tzancă Uraganu a susținut că nu a fost bătut de nimeni, chiar dacă a avut nevoie de îngrijiri medicale după acel eveniment și are fața „șifonată”.

Tzancă Uraganu a fost bătut și a ajuns la spital în urmă cu două zile. Manelistul a intrat într-un conflict cu mai mulți indivizi și a fost agresat în plină stradă. Victima s-a ales cu răni serioase și are fața tumefiată, după cum arată imaginile publicate de siteul spynews.ro. Tzancă Uraganu a făcut un live pe o rețea de socializare și a afirmat că nu a fost bătut. Și asta în condițiile în care chiar și fratele său confirmase agresiunea.

Tzancă Uraganu a negat că ar fi fost agresat de mai mulți indivizi

În timpul live-ului, manelistul a purtat ochelari de soare. Deși fanii i-au spus să-și dea jos accesoriul, el a refuzat. Fratele lui Tzancă Uraganu, Miraj Tzunami, a povestit la Antena Stars că, în urma agresiunii, a fost lovită și Alina Marymar, iubita manelistului. El a mai afirmat că nu se cunoaște momentan identitatea indivizilor care i-au atacat fratele și partenera, însă zvonurile spuneau ieri că ar fi vorba chiar de foștii cumnați ai lui Tzancă Uraganu, frații Lambadei, mama copilului său, conform sursei citate.

„Au atacat-o și pe Marymar, i-au dat și ei câțiva pumni, dar ea se simte bine. Ei aveau ce aveau cu el, el era căzut jos, s-au pus peste ei. Nici nu vreau să îmi imaginez că mă ia capul.

„Nu e în comă, nu are absolut nimic”

Nu e în comă, nu are absolut nimic, el a cântat la acel club în Germania, a ieșit afară, proba o mașină și și-a făcut un selfie în acea mașină. După ce s-a oprit cu mașina făcea un selfie, au venit 4-5 indivizi mascați, l-au lovit pe la spate. L-au lovit cu pumni, cu telescopul, el a picat pe picioarele lui, a plecat la spital pe picioarele lui. A primit îngrijiri medicale, nu e în comă, o să facă și el un live pe telefon”, a spus Miraj Tzunami, fratele lui Tzancă Uraganu.

 

sursa: spynews.ro