Tzancă Uraganu dă lecții de modă. Manelistul, iritat de colegii de breaslă

Tzancă Uraganu dă lecții de modă. Manelistul, iritat de colegii de breaslă Tzancă Uraganu. Sursa foto: Facebook

Tzancă Uraganu a adus critici la adresa colegilor săi de breaslă, menționând că ar trebui să le fie rușine pentru modul în care se prezintă în fața publicului atunci când urcă pe scenă.

Manelistul, căutat în ultimii ani tot mai mult pentru muzica sa, își face apariția la evenimentele unde e invitat doar la costum și cămașă, după cum se poate observa de pe rețelele sociale.

Tzancă Uraganu, critici pentru lăutarii care nu se îmbracă corespunzător

Astfel, manelistul a transmis un mesaj dur pentru lăutarii care aleg să se îmbrace în „izmene” la evenimente.

Tzancă Uraganu consideră că ținuta lor este total neadecvată și că ar trebui să le fie rușine pentru că se afișează astfel în fața oamenilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Să vă fie rușine la ăștia care mergeți seara la locale în izmene! Huaaaa! Fac referire la lăutarii care cântă la restaurant seara în izmene. De capul vostru să fie de ultimii amărâți! Mă țin de voi!”, a scris manelistul în secțiunea Instastory, alături de o poză de la un magazin de costume.

Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu. Sursa foto: Instastory

Manelistul, ironic la adresa lui Bogdan de la Ploiești

Tzancă Uraganu l-a luat în vizor și pe Bogdan de la Ploiești, manelistul fiind nemulțumit de modul în care acesta din urmă se îmbracă.

Tzancă le-a motivat pe femei să apeleze la el cu încredere, „pentru cele mai frumoase fuste”.

„Pentru cele mai frumoase fuste, apelați cu cea mai mare încredere la fratele meu, Bogdan de la Ploiești. Recomand din toată inima”, a apus manelistul pe TikTok.

Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești. Sursa foto: Instagram

Reacția vine după ce, în urmă cu o lună, Bogdan de la Ploiești a glumit pe seama lui Tzancă Uraganu, după ce acesta din urmă a ales să poarte o pereche de șosete negre cu galben.

„Băi oameni buni, tuturor ne este frică de albine și asta demonstrează ce om bun este Tzancă. El iubește aceste insecte și le-a pus în picioare. 100% vei câștiga cu această piesă, cum se numește...”, a spus Bogdan de la Ploiești.