Evenimentul Zilei > Social > Veste bună pentru românii care pleacă în vacanță în Grecia. Hotelierii pun banii pe masă
Veste bună pentru românii care pleacă în vacanță în Grecia. Hotelierii pun banii pe masă

Veste bună pentru românii care pleacă în vacanță în Grecia. Hotelierii pun banii pe masă

Turiștii români care își vor petrece vacanța în Grecia vor primi de la hotelieri o parte din banii pentru testele COVID-19. Oferta este valabilă numai pentru cei care nu s-au vaccinat.

Anul acesta, turiștii români care își vor petrece vacanța în Grecia vor primi de la hotelieri o parte din banii pentru testele COVID-19, se arată într-un comunicat de presă al touroperatorului Paralela 45,

Mai mulţi proprietari de hoteluri din zonă, aflate în oferta de vacanţă a Paralela 45, au stabilit să acorde românilor vouchere cu o valoare de 20 sau 30 de euro, care vor putea fi folosite pentru servicii extra. Oferta este valabilă începând cu luna mai şi numai pentru cei care nu s-au vaccinat.

„Partenerii noştri din nordul Greciei vin în întâmpinarea turiştilor care nu au reuşit să se vaccineze până la momentul începerii vacanţei. Voucherul acoperă o parte importantă din costul testului care este de 40 de euro pentru turiştii Paralela. O familie cu doi copii primeşte înapoi 80-120 de euro din 160 de euro, cât a plătit pe teste, pe care îi poate cheltui pe băuturi răcoritoare, mâncare, băuturi alcoolice extra la hotelul unde e cazată”, a declarat Alin Burcea, CEO Paralela 45

Turiştii Paralela 45 se pot testa cu rapiditate şi la un tarif preferanţial la Gral Medical, clinica cu care agenţia are parteneriat. Pentru o acoperire naţională, numărul clinicilor va creşte la patru în perioada următoare.

Turiștii români care pleacă în Grecia primesc o parte din banii pentru testele COVID-19

Paralela 45 estimează o creştere cu 25% a numărului turiştilor care vor merge, vara aceasta în zonele de vacanţă din nordul Greciei: Halkidiki, Thassos, Riviera Olimpului, de la 7.000 de persoane, anul trecut. Agenţia are aproximativ 400 de oferte pentru zona de nord, de la studiouri la hoteluri de cinci stele.

Grecia a anunţat recent că deschide sezonul estival pe 14 mai şi condiţiile pentru intrarea în ţară a turiştilor străini. Ministrul grec al Turismului vine la Bucureşti, pe 18 martie, pentru discuţii cu ministrul Economiei, Claudiu Năsui, despre accesul turiştilor români şi greci în ambele ţări.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.