Evenimentul ZileiInternationalDONALD TRUMP, atac la adresa GERMANIEI. Cum își susține PREȘEDINTELE SUA părerea despre IMIGRANȚI

DONALD TRUMP, atac la adresa GERMANIEI. Cum își susține PREȘEDINTELE SUA părerea despre IMIGRANȚI

DONALD TRUMP, atac la adresa GERMANIEI. Cum își susține PREȘEDINTELE SUA părerea despre IMIGRANȚI
Donald Trump, președintele SUA, a criticat decizia Germaniei de a permite accesul în țară imigranților, motivând că de când s-a întâmplat așa, numărul infracțiunilor a crescut cu 10%.

Președintele SUA, Donald Trump, a făcut acuzații grave la adresa Guvernului Germaniei, condus de Angela Merkel. Liderul american a spus că ascunde fatele despre creșterea infracționalității generate de imigrație, scrie Antena3.

„Numărul infracţiunilor în Germania a crescut cu 10% de când au fost acceptaţi imigranţi (autorităţile nu vor să raporteze aceste infracţiuni). În alte ţări situaţia este chiar mai gravă. Fii inteligentă America!", a transmis Donald Trump marţi prin Twitter.

„Oamenii din Germania se ridică împotriva liderilor în contextul în care imigraţia afectează coaliţia deja fragilă de la Berlin. Infracţionalitatea este în creştere în Germania. A fost o mare greşeală să fie primiţi în Europa milioane de oameni care au schimbat atât de puternic şi de violent cultura continentului!", a afirmat Donald Trump luni prin Twitter.


Accesează: