Evenimentul Zilei > Actualitate > Trendul frantuzesc in materie de colori face furori printre vedete. Au parul facut praf sau perfect? Verdictul hairstilistului Adi Constantin despre coafurile vedetelor
Trendul frantuzesc in materie de colori face furori printre vedete. Au parul facut praf sau perfect?  Verdictul hairstilistului Adi Constantin despre coafurile vedetelor

Trendul frantuzesc in materie de colori face furori printre vedete. Au parul facut praf sau perfect? Verdictul hairstilistului Adi Constantin despre coafurile vedetelor

Hair stilistul Adi Constantin este parte activă a vieţii mondene româneşti de mai bine de 14 ani. Printre vedetele care se lasă pe mana lui se numară Adina Barbu, Oana Chiriac si Marinela Avadani, dar şi Ilinca Vandici. Pentru Adi, hairstyling-ul nu este o meserie, ci o artă prin care îşi exprimă pasiunea şi visurile.

“Mihaela Radulescu a optat, in sfarsit, pentru luminozitatea parului. Mă bucură acest lucru pentru că în urmă cu câţiva ani, când am şi sfătuit-o să-şi schimbe culoarea, avea mai multe nuanţe nedescifrate, nu avea o culoare uniforma, iar baza era mult prea închisă şi nu o avantaja din punct de vedere estetic. Chiar recomandam să se deschidă două sau trei tonuri, o culoare naturală, pământie. Indiferent de ţinută, Mihaela avea aceeași coafură de plajă

În cazul Biancai Dragusanu nu stim care este exact linia la care ramâne, deoarece se joaca mult cu culorile, schimband extensiile frecvent. Ultima schimbare look o avantajeaza foarte bne. Stilul îi vine mânusa si denota o armonie intre baza caramel si luminozitatile blonde dupa lungimile parului.

Anda Adam are un blond reusit, uniform! Poarta de ani buni culoarea blonda, iar prin urmare face parte din outfitul ei. 100% de obiectat ar fi lungimea nefireasca a parului.

Adelina Pestritu are par ingrijit lung fara extensii! I-as recomanda, totusi, un saten închis natural în baza 5 culoare super compatibila cu tenul masliniul al Adelinei. Ar arata mult mai fresh.

Ilinca Vandici are un par lung ingrijit doar cu produse profesionale Kerastase. Anul acesta vom munci la culoarea ei, optand pentru o culoare mai luminoasa  in baza 6.

Rocsana Marcu a avut o trecere radicala de la nonculoarea negru la blond. Consider ca a exagerat. As fi ramas intr-o zona mai naturala, optand pt un castaniu deschis, maro, culori mult mai compatibile cu trasarurile ei.

Stilul  Balayage este un nou trend in materie de vopsit. O tehnica aparuta in Franta care presupune o trecere fina a unor suvite pictate fara carare,( neglijent), respectind o distanta de circa 10 cm intre acestea si baza, ele oferind luminozitate maxima in par. Acest stil transmite naturalete, luminozitate fluida, armonie maxima”, a declarat Adi Consntantin, pentru wowbiz.ro.

Hair stilistul și-a efectuat studiile la Milano, după care a făcut parte câţiva ani din trustul Gett's. Este un împătimit al frizurilor și se spune că ar fi unul dintre cei mai buni în domeniul său.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: