Evenimentul Zilei > Actualitate > Trend PERICULOS pe internet. Mii de adolescenţi inconştienţi îi DEVIN VICTIME: „Am făcut-o pentru like-uri pe Facebook”
Trend PERICULOS pe internet. Mii de adolescenţi inconştienţi îi DEVIN VICTIME: „Am făcut-o pentru like-uri pe Facebook”

Trend PERICULOS pe internet. Mii de adolescenţi inconştienţi îi DEVIN VICTIME: „Am făcut-o pentru like-uri pe Facebook”

Un trend periculos pe reţelele sociale face din ce în ce mai multe victime printre internauţii adolescenţi. Tinerii din Rusia se filmează în timp ce se incendiază, înainte de a sări de pe cele mai înalte poduri din oraşele natale.

O înregistrare video surprinde momentul în care un grup de adolescenţi îşi dau foc în acelaşi timp, înainte de a sări de pe un pod înalt de 6 metri. Cascadoria a fost executată în oraşul Penza în sud-vestul Rusiei, iar motivaţia este şocantă. Ei îşi doresc doar să devină populari pe internet. 

Fenomenul este numit „mingea de foc”, iar poliţia investighează mai mulţi tineri implicaţi în acest incident. Autorităţile au arestat deja un băiat care a participat în această distracţie ciudată. 

„Am făcut-o de dragul distracţiei şi pentru like-uri pe Facebook. Ne-am inspirat de pe internet. Am făcut un pariu cu alţi prieteni şi am sărit de pe pod. Chiar ne-am dorit să avem multe vizualizări”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: