Trei copii spulberați pe trecerea de pietoni, la Sibiu. Șoferul a fugit UPDATE

Trei copii spulberați pe trecerea de pietoni, la Sibiu. Șoferul a fugit UPDATE

Polițiștii sin Sibiu sunt în alertă, căutând un șofer care a spulberat, cu mașina, trei copii care traversau strada pe trecerea de pietoni. Doi dintre micuți sunt în stare gravă, fiind inconștienți.

UPDATE Potrivit anchetatorilor, victimele spulberate pe trecerea de pietoni din localitate Cârțișoara, județul Sibiu, au fost o femeie, de 30 de ani, și copiii ei de 7 și 10 ani. Impactul a fost atât de puternic încât mama și copilul cel mic, au fost practic secerați de șoferul, de 37 de ani, din Cisnădie, care i-a abandonat pe cei trei răniți și a fugit de la locul faptei. A fost găsit mai târziu. Fugise pentru că nu avea permis de conducere și era în stare de ebrietate (0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat). Femeia și copilul de 7 ani nu au mai putut fi salvați de echipajele medicale, fiind declarați decedați. Copilul de 10 ani, rănit la picioare, a fost preluat de o ambulanță și transportat la Urgența spitalul din Sibiu.

Accidentul a avut loc la Cârțișoara, în județul Sibiu, pe DN7C. Potrivit polițiștilor, trei minori au fost loviți de o mașină în timp e treceau strada pe zebră, arată oradesibiu.ro. În urma impactului violent, doi dintre ei sunt inconștienți. Când și-a dat seama ce a făcut, șoferul a fugit de la locul faptei, însă oamenii legii cunosc îi cunosc identitatea, fiind pe urmele lui.

La fața locului au ajuns echipaje ale ISU și ale Serviciului de Ambulanță Județean Sibiu. „SAJ Sibiu trimite de urgență un echipaj de tip C si unul de tip B 2 în localitatea Cârțișoara județul Sibiu  pentru un accident rutier. În centrul localității, trei copii au fost loviți pe trecerea de pietoni. Doi dintre ei ar fi în stare de inconștiență”, au anunțat reprezentanții SAJ Sibiu. (foto oradesibiu.ro)

Ne puteți urmări și pe Google News