Evenimentul Zilei > Actualitate > Transferul lui George Țucudean la Steaua a intrat în impas
Transferul lui George Țucudean la Steaua a intrat în impas

Transferul lui George Țucudean la Steaua a intrat în impas

George Țucudean are șanse destul de mici să evolueze în partea a doua a sezonului la Steaua, pentru că patronul celor de la Charlton nu vrea decât să-l împrumute la campioana României.

Deocamdată, transferul lui George Țucudean de la Charlton la Steaua nu pare să se materializeze. Impresarul atacantului a explicat că patronul echipei din liga a doua engleză vrea să-l împrumute în Ghencea, iar „militarii” vor să-l cumpere.

„Patronul lui Charlton e şi patronul lui Standard. E un om dificil. Zilele astea vom zbura la Londra. Un prim pas e făcut. Toată lumea a agreat condiţiile, mai puţin acest club, dar sperăm să se rezolve. Nu se ştie 100 la sută dacă se va rezolva, dar noi sperăm să se rezolve. Numai definitiv l-ar Steaua. N-are sens să fie împrumut.  Banii de transfer sunt problema. Antrenorul din cauza căruia a plecat de la Standard a ajuns acum managerul lui în Anglia. El nu mai are nici o şansă acum. Patronul lui e destul de ciudat. Poate să dureze două trei zile, o săptămână. Depinde de un patron. Poate spune că nu mai vrea să-l vândă. E dificil cu astfel de oameni”, a spus Anamaria Prodan la Dolce Sport.