Evenimentul Zilei > Politica > Traian BĂSESCU, despre candidatura la PRIMĂRIA CAPITALEI: ”Decizia este LUATĂ”
Traian BĂSESCU, despre candidatura la PRIMĂRIA CAPITALEI: ”Decizia este LUATĂ”

Traian BĂSESCU, despre candidatura la PRIMĂRIA CAPITALEI: ”Decizia este LUATĂ”

Traian Băsescu, fostul președinte al României, spune că decizia privind candidatura sa la Primăria Capitalei este luată, însă nu poate fi dezvăluită momentan.

”Decizia mea legată de candidatură e luată, dar nu e oportun să o spun acum. Eu îmi permit să fac anunţul şi mai târziu. O să fac ce trebuie, ceea ce se cade pentru un politician ca mine, care a obţinut 2 mandate de parlamentar, 2 de primar şi 2 de preşedinte al României. Am discernământul să fac ce se cade. De unde trageţi concluzia că nu voi candida? Eu de la politic am obţinut toate funcţiile care se obţin prin vot. N-am fost prim ministru, dar poate le dă Dumnezeu celor care vin gândul cel bun. Dacă intru eu în cursa pentru Primăria Capitalei, nu câştigă nimeni altcineva", a afirmă Traian Băsescu la România TV, citat de Știripesurse.ro.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu a vorbit și despre abuzurile din justiția românească. El este de părere că există o ”sectă securității naționale, care vrea discriminarea clasei politice”. CITEȘTE MAI MULT…

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: