Fata era o studentă eminentă și a decedat într-un incident rutier, în timp ce mergea la piață pentru a vinde cartofi, iar tatăl ei se afla în alt vehicul la câțiva metri în fața fiicei sale. Impactul violet i-a șocat atât pe martori, cât și pe anchetatori.

Tânăra de 21 de ani din Timiş, Naomi Ana Podeanu, a murit din cauza unui accident rutier, care s-a petrecut în timp ce mergea să vândă cartofi.

Fata se afla la volanul unei dubițe încărcate cu legume. Asta până când pe DN6, la ieșirea din localitatea Costeiu, a fost lovită puternic de un automobil care a intrat pe contrasens.

Din cauza impactului violent, tânăra a murit pe loc. Tatăl fetei a fost bulversat în momentul în care a aflat că Ana a murit, potrivit informațiilor oferite de lugojinfo.ro. Tânăra studia la Universitatea Politehnica din Timișoara și avea rezultate foarte bune.

Părinţii ei locuiesc în Belinţ. Copila lor mergea către piaţa din localitatea Bocşa, înainte de a se produce tragicul accident, în care Naomi Ana Podeanu a decedat.