Evenimentul Zilei > Sport > Tragedie pentru un mare antrenor din fotbalul european. Fiica de 9 ani a murit răpusă de cancer
Tragedie pentru un mare antrenor din fotbalul european. Fiica de 9 ani a murit răpusă de cancer

Tragedie pentru un mare antrenor din fotbalul european. Fiica de 9 ani a murit răpusă de cancer

Luis Enrique (49 de ani), fost antrenor la Barcelona și la naționala Spaniei, trece prin cele mai grele momente din viața sa.

Luis Enrique (49 de ani), fost antrenor la Barcelona și la naționala Spaniei, trece prin cele mai grele momente din viața sa. Tehnicianul a pierdut-o pe Xana, fiica sa în vârstă de 9 ani. Copilul a fost răpus de cancer, după ce a luptat în ultimele 5 luni pentru a învinge boala. Anunțul a fost făcut de Luis Enrique.

„Fiica noastră a murit în această după-amiază la vârsta de 9 ani după cinci luni intense de luptă cu cancerul.

Vă mulțumim tuturor pentru afecțiunea pe care am simțit-o în ultimele luni și apreciem discreția și înțelegerea.

De asemenea, mulțumiri medicilor de la spitalul San Joau de Deu și Sant Pau pentru dedicație și modul în care au tratat-o.  Îți vom simți lipsa și ne vom aminti de tine în fiecare zi a vieții noastre. Sper să ne reîntâlnim. Vei fi starul care ne ghidează familia.

Să te odihnești în pace, Xanita!”, a scris Enrique pe Twitter.

În luna iunie, Luis Enrique a demisionat din funcția de selecționer al Spaniei, motivând probleme personale. Ibericii se află în preliminariile pentru Euro 2020 în grupă cu România.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: