Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie pe calea ferată. Un minor a fost lovit mortal de un tren
Tragedie pe calea ferată. Un minor a fost lovit mortal de un tren

Tragedie pe calea ferată. Un minor a fost lovit mortal de un tren

Un minor a fost lovit mortal de tren în localitatea constănțeană Valul lui Traian. Identitatea celui care a suferit accidentul nu a fost încă stabilită. Poliția face  cercetări în prezent.

Tragedie pa calea ferată. Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Valu lui Traian au fost sesizați vineri, 12 martie, în jurul orei 19.00, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost lovită mortal de un tren.

Dosar de cercetare penală

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o persoană de sex masculin, cel mai probabil minor, a cărui identitate nu a putut fi stabilită până la acest moment.

Evenimentul s-a produs în localitatea Valu lui Traian, iar trenul circula pe ruta Constanța – București.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, scrie ctnews.ro.

Tragedie pa calea ferată. Accidente la trecerea de nivel

. În ultima perioadă, tot mai multe accidente s-au semnalat la trecerea de nivel.

Doi morți într-un tragic accident în luna februarie. „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe secția de cale ferată 608, în zona comunei Vlădeni, județul Iași, un tren de călători, care circulă pe relația Dorohoi-Iași, a surprins într-un pasaj de cale ferată un autoturism în care se aflau două persoane.

Două persoane au decedat. Coliziunea s-a soldat cu decesul celor doi pasageri din autoturism. Traficul feroviar este oprit până la finalizarea cercetărilor.

Se estimează reluarea normală a circulației feroviare în 45-60 de minute”, se arată într-o informare a Centrului Infotrafic din Poliţia Română.

Potrivit primelor informaţii, şoferul nu a văzut la timp trenul care se apropia cu viteză. Maşina în care se afla a fost spulberată şi târâtă zeci de metri pe calea ferată.

Din nefericire, medicii chemaţi de urgenţă la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru şofer sau pentru pasager, scrie Antena3.

Accidentt sub infliența băuturilor alcoolice

Accident grav pe Drumul Naţional 7, în urma căruia o persoană a murit, iar alte două au ajuns la spital.
Un șofer în vârstă de 53 de ani a intrat fără să se asigure în depășirea unei coloane de mașini. Coliziunea a avut loc la intrarea în municipiul Arad.

S-a ciocnit cu un autoturism care circula regulamentar, din sens opus. Femeia aflată la volan şi-a pierdut viaţa.

Cel care a provocat accidentul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.