Tragedia a avut loc în urmă cu două zile însă informația a apărut abia astăzi pe facebook unde o tânără, din Tulcea, anunță “am născut un înger”, postarea fiind însoțită de condoleanțe și mesaje de susținere a mamei. În postarea unei alte femei se arată că bebelușul care a murit pe 2 februarie s-a născut la spitalul privat din Constanța și a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență, după câteva zeci de minute. “Din păcate a fost prea târziu pentru el”.

Femeia spune că nu și-ar fi dorit să scrie o astfel de postare. “Se pare ca povestea Bebelinei s-a repetat:suferința fetală, bebe nu a respirat, resuscitare fără succes la Isis, după zeci de minute s-a chemat salvarea, dar a ajuns prea târziu și nu s-a mai putut face nimic. Ma cutremura fraza asta.“Doamnă, ne pare rău, trebuie să oprim manevrele de menținere in viață. Declaram decesul”.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Constanța a confirmat tragedia, menționând că nou născutul a fost transferat de la același spital privat în care, pe 24 ianuarie, o femeie din Slobozia a murit la scurt timp după ce a născut. Reprezentanții spitalului privat nu au putut fi contactați. 

 

Citește și: