Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie la Câmpululg. Tată și fiu uciși de trăsnet
Tragedie la Câmpululg. Tată și fiu uciși de trăsnet

Tragedie la Câmpululg. Tată și fiu uciși de trăsnet

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş au anunțat, vineri seară, că două persoane au fost lovite de trăsnet pe câmp în cartierul Grui.

În timpul unei ploi torențiale însoțită de descărcări electrice, două persoane, tată și fiu au fost lovite mortal de un fulger.

La fața locului au fost chemați paramedicii SMURD pentru a acorda eventual îngrijiri medicale celor doi. De asemenea, la locul tragicului eveniment a sosit și un echipaj de primă intervenție și comandă și un echipaj SAJ.

După procedurile standard de salvare, medicii ISU nu au mai putut decât să declare decesul ambilor bărbaţi.

Tragedia a avut loc pe un camp din apropierea stației meteorologice. Cele două victime erau la cules cireşe împreună cu încă o femeie. Femeia a scăpat, din spusele ei ar fi fost aruncată, însă ceilalți doi au fost loviți de trăsnet.

Femeia a fost aceea care după ce și-a revenit a văzut ceea ce s-a întmplat

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş cele două victime sunt un copil şi un bărbat, în vârstă de aproximativ 14 ani, respectiv 44 ani.

„Paramedicii SMURD au intervenit pentru acordarea primului ajutor în municipiul Câmpulung, unde două persoane, posibil tată şi fiu, au fost lovite de trăsnet pe câmp, în cartierul Grui. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de primă intervenţie şi comanda şi un echipaj SAJ. Din păcate, s-a declarat decesul celor două persoane”, a transmis ISU Argeș într-un comunicat de presă.

În această zonă meteorologii au emis alerta de cod portocaliu de vreme severă în acest judeţ. Argeşul se luptă de ore bune cu furtuni extrem de puternice.

Ca urmare a ploilor abundente înregistrate în ultimele ore se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de inundaţie pe râurile din bazinele hidrografice: Argeș – bazin superior amonte Ac. Golesti, judeţul Argeș.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: