Evenimentul Zilei > Actualitate > Crimă înfiorătoare la Arad, în a doua zi de Paști! Copilul, mort, mama plină de sânge…
Crimă înfiorătoare la Arad, în a doua zi de Paști! Copilul, mort, mama plină de sânge…

Crimă înfiorătoare la Arad, în a doua zi de Paști! Copilul, mort, mama plină de sânge…

Un bărbat din Arad şi-a găsit, luni seara, băiatul de 10 ani mort, în apartament, după ce fusese înjunghiat, iar mama băiatului era de asemenea plină de răni.

Un băiat de 10 ani a fost găsit mort, luni seara, într-un apartament situat pe strada Abrud din cartierul Micălaca. Tatăl copilului ar fi fost cel care ar fi găsit trupul neînsuflețit. Potrivit primelor informații, în locuință, împreună cu băiatul, se afla și mama acestuia.

La fața locului au ajuns polițiștii și un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad pentru efectuarea cercetărilor și stabilirea împrejurărilor în care a avut loc moartea băiatului, informează Aradon.ro.

Vecinii sunt îngroziți de cele întâmplate și spun că nu au auzit zgomot venind dinspre apartamentul în care locuia familia pe care o descriu ca fiind una fără probleme – cel puțin din cele știute de ei.

Tatăl copilului a fost plecat luni după masa la Mândruloc, însă înainte de aceasta, vecinii l-au văzut pe bărbat afară, împreună cu fiul său. Cei doi soți începuseră construcția unei case la Mândruloc și aveau și câteva animale.

În fapt, bărbatul plecase să hrănească animalele, iar când a revenit acasă, luni seara, a deschis ușa apartamentului și a văzut imaginile șocante: fiul său înjunghiat, iar soția sa – inconștientă – cu o rană la gât.  Ei au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.