Tragedie în Timișoara. Un student la Drept și-a pus capăt zilelor. A lăsat două mesaje de adio. VIDEO

Tragedie în Timișoara. Un student la Drept și-a pus capăt zilelor. A lăsat două mesaje de adio. VIDEO

Un tânăr din Timișoara, student în anul III la Facultatea de Drept, s-a sinucis, vineri după-masă. Acesta locuia la etajul 3 al unui bloc, însă s-a aruncat în gol de la etajul 5, potrivit presei locale. Băiatul a lăsat două mesaje de adio.

Momente teribile în Timișoara. Un tânăr student, în vârstă de doar 21 de ani, s-a aruncat, vineri după-amiază, în jurul orei 16.00, de la etajul 5 al blocului în care locuia, de pe strada Simion Bărnuțiu. Autoritățile au intervenit pentru a salva viața băiatului, însă manevrele de resuscitare nu au fost de folos. Studentul a transmis două mesaje de despărțire - unul pentru iubita sa și altul pentru prietenii lui.

Un student din Timișoara s-a sinucis. Nimeni nu înțelege gestul băiatului

Imobilul în care trăia băiatul se afla la etajul 3, iar, când și-a dat drumul în gol, s-a lovit de o balustradă de la etajul 2 al clădirii. Ulterior, băiatul s-a prăbușit pe asfaltul din spatele blocului.

Câțiva timișoreni care au trecut prin zonă l-au găsit și au alertat imediat autoritățile. La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD. Echipa de cadre medicale a încercat să efectueze manevre de resuscitare asupra băiatului mai bine de o oră, pentru a-l readuce la viață, însă fără succes. Astfel, medicii au declarat decesul studentului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nimeni nu își poate explica motivul pentru care tânărul a recurs la un astfel de gest. Nu ar fi dat semne că și-ar dori să-și pună capăt vieții. Autoritățile din municipiul Timișoara au deschis o anchetă pentru a investiga exact cauzele pentru care tânărul de doar 21 de ani a decis să se sinucidă.

Tânărul a lăsat două mesaje de adio cu parole IT

Studentul din Timișoara a lăsat, înainte de sinucidere, două mesaje de adio. În cel adresat iubitei sale, tânărul își cere scuze pentru gestul extrem. În mesajul pentru prietenii săi cei mai buni, băiatul a precizat câteva parole IT pe care li le-a încredințat, potrivit opiniatimisoarei.ro.

https://www.youtube.com/watch?v=FizOe4-8Aag

Trupul neînsuflețit al studentului a fost preluat de către medici și transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei. Agenții de Poliție au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele și circumstanțele în care tânărul a decis să își ia viața. În cauză, oamenii legii au deschis, vineri, un dosar penal pentru ucidere din culpă.