Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie în Marea Britanie. Apelul disperat al iubitei lui Florin Casandra, tânărul spulberat de o mașină
Tragedie în Marea Britanie. Apelul disperat al iubitei lui Florin Casandra, tânărul spulberat de o mașină

Tragedie în Marea Britanie. Apelul disperat al iubitei lui Florin Casandra, tânărul spulberat de o mașină

Florin Alexandru Casandra, un tânăr român de 26 de ani, a murit duminică seară, în Anglia. Tragicul eveniment a avut loc pe o stradă din West Bromwich, după ce motocicleta sa a fost spulberată de un Volkswagen Tiguan. Impactul a fost extrem de violent, băiatul fiind declarat decedat la locul accidentului.

Tragedia s-a produs puţin înainte de ora 22.00, duminică, 27 iunie, pe strada Birmingham din West Bromwich, un oraș aflat în comitatul West Midlands din Marea Britanie.

Florin se plimba cu motorul când a fost lovit de violent de un Volkswagen Tiguan. În urma impactului, tânărul oltean de 26 de ani a murit pe loc.

„Este un incident tragic, în care un bărbat și-a pierdut viața. Gândurile noastre alături sunt alături de familia și prietenii săi. Investigațiile sunt în curs de desfășurare, pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului.

Facem un apel către cei care dețin informații sau imagini filmate cu camerele de bord să ne contacteze cât mai curând posibil”, au transmis reprezentanții Poliției din West Midlands, citat de publicația expressandstar.com.

Un medic aflat în timpul său liber a încercat să îi salveze viața lui Florin

Un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță West Midlands a declarat că, în momentul în care echipajul de prim-ajutor a ajuns la locul accidentului, un medic care se afla în timpul său liber încerc să-l readucă la viaţă pe Florin, efectuând manevre de resuscitare:

„Personalul ambulanței a preluat imediat victima și a oferit sprijin vital avansat, dar, din păcate, via’a bărbatului nu a putut fi salvată şi a fost confirmat decesul la locul accidentului”.

 

Iubita lui Florin Casandra, apel disperat pe Facebook

Florin se afla în Aglia împreună cu iubita lui, Lavinia. Ieri, tânăra a cerut sprijinul printr-un apel pe pagina ei de Facebook, pentru ca trupul său neînsuflețit să fie repatriat: „Am nevoie de ajutorul vostru pentru repatrierea iubitului meu care a decedat duminica seara intr-un accident rutier! Avem nevoie disperata de ajutorul vostru!!!”.

Potrivit publicației evenimentdeolt.ro, tânărul era de loc din Șopârlița, județul Olt. Prietenii îi deplâng moartea prematură şi s-au mobilizat pentru a strânge suma necesară repatrierii.

Pe rețelele de socializare curg zeci de mesaje de condoleanțe. Adi Marius Neagu, fiul fostului primar al comunei Șopârlița, era verișorul lui Florin și are numai cuvinte de laudă despre tânărul de 26 de ani, pasionat de motoare: „Florin era un băiat cu suflet bun, o persoană plină de energie și viață. Transmitea o energie pozitivă mereu. Marea lui pasiune a reprezentat-o motocicletele, era un pasionat care avea benzina în sânge. Verișor drag, inima ta a încetat să mai bată, sufletul tău bun s-a ridicat la Ceruri lăsând în urmă o nemarginită durere și un gol imens în sufletele noastre. Prietenii și familia te iubesc până la moarte și după. Toți cei care l-am iubit încercăm acum să strângem fondurile necesare pentru a putea fi repatriat în localitatea natală, Șopârlița, și înmormântat. Florin a iubit foarte mult motoarele și suntem siguri că s-a bucurat până la ultimul kilometru”.

„Dumnezeu să te ierte prieten drag. Astăzi ai supărat 10.000 de oameni care te iubeau, pentru că erai deosebit, un prieten și un om de nota 1.000. Mereu zâmbitor și cu un suflet uriaș. Nu îmi vine să cred că nu mai ești, nu meritai să pleci așa de tânăr… Dar ai făcut ce iubeai tu mai mult… Amin” / „Mereu vesel și optimist, sociabil și popular! Iubit de toată lumea, dar mai ales de noi, ai tăi! Asta erai tu, Kasy! Este grea realitatea, greu de crezut și de acceptat! Îi arătai Aishei avioane câte 2-3 ore în șir. Iubeai copiii și ei te iubeau pe tine. Aisha te adora! Ce să-i spun eu acum? O să îi spun că ai mers Sus, după avioane și de câte ori vede unul, să se gândească la tine! O să ne lipsești și o să ne lipsești mult prietene! Drum lin spre îngeri Kasy! Vei fi în sufletele noastre mereu” / „Am aflat cu tristețe fără margini despre ce s-a întâmplat. De azi înainte nu-l vom mai căuta la telefon sau acasă. De azi înainte îl vom căuta doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Odihnește-te în pace prieten drag!”, sunt doar câteva dintre ele.