La locul accidentului a venit un echipaj de intervenţie care a transportat la UPU Deva două femei, de 68 și 43 de ani, cu multiple contuzii, precum și copilul de 3 ani și șapte luni, care a făcut atac de panică.

„O victimă era încarcerată și decedată și trei victime politraumatizate. Rănitii grav au fost transportați la UPU Deva, în timp ce o altă victimă a primit îngrijiri medicale la fața locului fără transport la spital”, au transmis reprezentanții ISU Hunedoara.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Hunedoara șoferul care a provocat accidentul, un bărbat de 69 de ani, din Sibiu, a pătruns pe contrasens.

„Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din județul Sibiu, în timp ce se deplasa cu autoturismul din direcția Arad spre Deva, a pătruns pe contrasens și a acroșat un alt autoturism ce se deplasa regulamentar, condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Germania, de cetățenie germană. În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto care a pătruns pe contrasens și rănirea a altor trei persoane, doi adulți și un minor, pasageri în autoturismul condus de șoferul vinovat”, au transmis reprezentanții Poliției Hunedoara.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, potrivit stirileprotv.ro