Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie fără margini! Femeie şi-a înjunghiat soţul în faţa celor patru copii
Tragedie fără margini! Femeie şi-a înjunghiat soţul în faţa celor patru copii

Tragedie fără margini! Femeie şi-a înjunghiat soţul în faţa celor patru copii

O femeie de 41 de ani din Botoşani și-a înjunghiat soțul în faţa celor patru copii. Tragedia s-a petrecut într-o comună din judeţul Botoşani.
Este îngrozitor ce s-a întâmplat într-o familie din judeţul Botoşani. Gestul femeii, ajunsă la capătul răbdării, este şocant. Aceasta şi-a înjunghiat soţul în faţa celor patru copii. Femeia are de 41 de ani.

Vecinii spun că femeia era agresată deseori de soţul ei, şi cel mai probabil, la un moment dat a răbufnit şi l-a lovit pe bărbat cu ce a apucat, fără să se gândească la ce va urma.

Incidentul a avut loc în satul Poiana, din judeţul Botoşani. Potrivit anchetatorilor, se pare că bărbatul de 42 de ani ar fi încercat să îşi agreseze soţia, iar la un moment dat, încercând să se apăra, femeia a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat.

Fiica lor cea mare, în vârstă de 9 ani, a luat imediat telefonul şi a sunat o rudă să-i spună ce s-a întâmplat. O ambulanţă a ajuns de urgenţă la locul tragediei.

Andreea Stărică de la Ambulanța Botoşani, a declarat: “Am fost solicitaţi pentru un pacient tânăr, de 42 de ani. Prezenţa o plagă înjunghiată hemitorace stâng prin agresiune fizică declarativ”.

Rănitul a fost transportat în stare critică la spital, însă nu a mai putut fi salvat. Şi criminaliştii şi-au făcut apariţia în gospodăria familiei. Vecinii susţin că bărbatul ar fi făcut desori scandal şi îşi agresa fizic soţia.

Cei doi s-au luat la ceartă, iar de aici până la cumplita tragedie a mai fost un singur pas. Femeia, extrem de furioasă,  şi-a înjunghiat soţul fără să ţină cont de faptul că cei patru copii erau de faţă.
Bărbatul a fost găsit în pat, într-o baltă de sânge. Nevasta l-a înjunghiat în dreptul inimii, iar când a venit poliţia ea se afla în casă, cu cuţitul în mână. La faţa locului au ajuns cadrele medicale, poliţiştii şi criminaliştii. Copiii au fost duşi de poliţişti la o rudă, iar apoi a fost anunţată Direcţia pentru Protecţia Copilului, informează România TV.