Evenimentul Zilei > Actualitate > PNL anunță că a câștigat și la Ploiești. Victorii istorice și în județul Botoșani
PNL anunță că a câștigat și la Ploiești. Victorii istorice și în județul Botoșani

PNL anunță că a câștigat și la Ploiești. Victorii istorice și în județul Botoșani

Alegerile pentru Primăria Municipiului Ploiești au fost câștigate de liberalul Andrei Volosevici.

Liberalii din Prahova au anunțat că Andrei Volosevici a câştigat funcţia de primar al Ploieştiului. Deputatul Roberta Anastase a declarat  că prin acest vot „s-a făcut dreptate”, anunță Agerpres.

„Este un moment foarte fericit pentru noi, la Ploieşti, un moment în care noi considerăm că s-a făcut dreptate, iar ploieştenilor de astăzi li se redă cel mai bun primar pe care l-au avut în ultimii 30 de ani. Îl felicit pe Andrei Volosevici, câştigătorul din această seară şi omul de la care de astăzi se aşteaptă foarte multe lucruri”, a spus Anastase, într-o conferinţă de presă susţinută alături de Andrei Volosevici.
La rândul lui, Andrei Volosevici a declarat : „Mi-e frică, pentru că votul de astăzi a arătat foarte clar încrederea ploieştenilor pe care niciodată nu îmi voi permite să o trădez. Arată foarte clar aşteptările despre ceea ce înseamnă un oraş modern, un oraş în care lucrurile să fie normale şi cred că din momentul ăsta începe adevărata luptă pentru a demonstra că nu au fost înşelaţi în votul lor.
Logica este simplă: normalitate, forţă la judeţ, şi sunt convins că vom avea, lucru constructiv, respect pentru fiecare vot, indiferent de coloratură politică. Pot să învăţ de la oricine (…) şi să preiau o idee care este absolut în regulă şi o voi face. Numai prin construcţie şi prin acest respect pentru toată lumea, că vorbim de oamenii din administraţie sau de alte partide politice, vom putea construi de aşa manieră încât oraşul ăsta, în primă fază, să meargă către normalitate, ulterior să se dezvolte”.

VIctorii liberale la Botoașni

La Flămânzi, actualul edil-șef, Dan Oloeriu, a reușit o victorie categorică, cu un procent de 65,05% din totalul voturilor exprimate.

În același timp, la Darabani, viceprimarul Alin Gârbaci a înregistrat de asemenea o victorie zdrobitoare împotriva contracandidaților, cu 2469 de voturi, față de 612 câte a obținut contracandidatul de la PSD.

Dan Oloeriu obține astfel, la Flămânzi, cel de-al treilea mandat, în timp ce Alin Gârbaci câștigă pentru prima dată Primăria la Darabani, în condițiile în care actualul edil-șef, Liviu Hrimiuc, nu a mai intrat în cursă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: