Evenimentul Zilei > International > Fetița româncă, găsită moartă și dezbrăcată. Informații bombă! Ce spun criminaliștii
Fetița româncă, găsită moartă și dezbrăcată. Informații bombă! Ce spun criminaliștii

Fetița româncă, găsită moartă și dezbrăcată. Informații bombă! Ce spun criminaliștii

Moartea Mariei Ungureanu, o fetiță de doar 9 ani stabilită în Italia, a zguduit mapamondul în 2016 când trupul ei a fost găsit într-o piscină din stațiunea San Salvatore Telesino. La aproape 4 ani de la incident, noi informații ies la lumină.

Un nou val de informații ies la lumină despre moartea Mariei Ungureanu. Raportul morții ei arată că deși a fost găsită dezbrăcată într-o piscină din Italia, aceasta nu a suferit violență sexuală, scrie Gazetaromaneasca.

Raportul a fost întocmit de profesorul Cristoforo Pomara și de medicii Francesco Sessa și Ciro di Nunzio după ce autopsia a fost reluată acum câteva luni. De atunci, raportul a fost depus la Curtea din Benevento, urmând ca magistrații să clarifice situația Mariei.

În fața unor astfel de constatări, avocatul Gallo, apărătorul tatălui Mariei, suspectat de abuzul copilului, a declarat pentru Ansa:

„Această concluzie trebuie să fie aceea de a-mi exonera imediat clientul, care fusese acuzat de infracțiunea de violență sexuală în ultima audiere în fața Gupului care, neacceptând cererile procurorului de închidere a cazului, a decis să continue cu investigațiile prin acuzație, pe lângă acuzaţiile aduse lui Daniel Ciocan. În acest moment tatăl trebuie achitat”, a declarat avocatul.


Maria Ungureanu, fetiţa româncă în vârstă de 9 ani, a fost găsită moartă, pe 19 iunie 2016, în piscina unui restaurant din comuna San Salvatore Telesino, provincia Benevento. Micuţa a fost găsită fără viaţă, în piscina restaurantului, dezbrăcată şi cu o mulţime de răni pe tot corpul, unele dintre ele fiind mai vechi. Tocmai din cauza rănilor mai vechi, anchetatorii italieni i-au considerat suspecţi pe părinţi.