Un nou val de informații ies la lumină despre moartea Mariei Ungureanu. Raportul morții ei arată că deși a fost găsită dezbrăcată într-o piscină din Italia, aceasta nu a suferit violență sexuală, scrie Gazetaromaneasca.

Raportul a fost întocmit de profesorul Cristoforo Pomara și de medicii Francesco Sessa și Ciro di Nunzio după ce autopsia a fost reluată acum câteva luni. De atunci, raportul a fost depus la Curtea din Benevento, urmând ca magistrații să clarifice situația Mariei.

În fața unor astfel de constatări, avocatul Gallo, apărătorul tatălui Mariei, suspectat de abuzul copilului, a declarat pentru Ansa:

„Această concluzie trebuie să fie aceea de a-mi exonera imediat clientul, care fusese acuzat de infracțiunea de violență sexuală în ultima audiere în fața Gupului care, neacceptând cererile procurorului de închidere a cazului, a decis să continue cu investigațiile prin acuzație, pe lângă acuzaţiile aduse lui Daniel Ciocan. În acest moment tatăl trebuie achitat”, a declarat avocatul.


Maria Ungureanu, fetiţa româncă în vârstă de 9 ani, a fost găsită moartă, pe 19 iunie 2016, în piscina unui restaurant din comuna San Salvatore Telesino, provincia Benevento. Micuţa a fost găsită fără viaţă, în piscina restaurantului, dezbrăcată şi cu o mulţime de răni pe tot corpul, unele dintre ele fiind mai vechi. Tocmai din cauza rănilor mai vechi, anchetatorii italieni i-au considerat suspecţi pe părinţi.