Evenimentul Zilei > Actualitate > Scene de coșmar în România! Adolescent înjunghiat pe stradă
Scene de coșmar în România! Adolescent înjunghiat pe stradă

Scene de coșmar în România! Adolescent înjunghiat pe stradă

Un incident groaznic, căruia i-a picat victimă un adolescent de 17 ani, s-a produs sâmbătă pe o stradă din municipiul Vaslui,

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat de un alt tânăr, sub vârsta majoratului, pe o stradă din municipiul Vaslui. Cei doi tineri s-au luat la ceartă și înainte să poată fi despărțiți de trecători, unul dintre ei a scos un cuțit și l-a înfipt în abdomenul adversarului său.

Martorii povestesc că totul ar fi pornit de la o glumă proastă care a degenerat, iar totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă, înainte ca cineva să poată interveni.

La fața locului a fost solicitat și un echipaj SMURD care a asigurat primele îngrijiri adolescentului înjunghiat. Victima a fost preluată și transporatată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde a fost internată la secția de Terapie Intensivă, pentru îngrijiri aprofundate.

În scurtă vreme, în zonă și-au făcut apariția și polițiștii și jandarmii, solicitați prin numărul de urgență 112. Aceștia au împânzit zona și în scurtă vreme au reușit să-l depisteze pe agresor și să-l încătușeze. El a fost încătușat și băgat în dubă după care a fost transportat la Poliție, pentru audieri. Se pare că agresorul ar fi un adolescent care este cazat într-un centru de minori.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală în acest caz. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, evenimentul s-a petrecut în urma unui conflict spontan izbucnit între cei doi minori.

„În incident au fost implicaţi doi minori. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui şi urmează să fie expertizată medical, iar presupusul autor a fost condus la audieri”, a declarat responsabilul cu relaţiile mass-media din cadrul IPJ Vaslui, Silvia Manta, conform presei locale.

Poliţiştii vasluieni continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs incidentul. În funcţie de rezultatul expertizei medicale care este în curs de elaborare, urmează să fie stabilită încadrarea juridică a faptei.

Vela își apără subalternii din Jandarmerie: „Huliganilor le-am dat cartonaș roșu!”

Forurile mondiale cer vaccinarea obligatorie împotriva COVID-19. Refuzul va fi sancționat