Evenimentul ZileiActualitateTragedie cumplită în România. Și-a luat viața la doar 19 ani. Gestul a șocat pe toată lumea

Tragedie cumplită în România. Și-a luat viața la doar 19 ani. Gestul a șocat pe toată lumea

Tragedie cumplită în România. Și-a luat viața la doar 19 ani. Gestul a șocat pe toată lumea
Un tânăr de 19 ani s-a stins din viață pe loc după ce a intrat frontal cu autoturismul pe care îl conducea într-un TIR . Potrivit autorităților, băiatul s-a sinucis în localitatea Şuţa Seacă din județul Dâmbovita.

Un șofer de doar 19 ani și-a pus capăt zilelor. Tânărul a murit pe loc, după ce a intrat frontal cu autoturismul pe care îl conducea într-un TIR . Tragedia a avut loc pe DN 72, în localitatea Şuţa Seacă din județul Dâmbovita.

Potrivit autorităților, băiatul a intrat intenționat într-un TIR. Impactul a avut loc pe DN 72, între localitatilea Şuţa Seacă și Picior de Munte. Șoferul TIR-ului a declarat că tânărul din Găești a avut un plan bine pus la punct și că nu a fost un simplu accident.

Sirene ale Poliției
Sursa: arhiva EVZ

”A venit pe contrasens, a intrat sub mine. Nu există niciun fel de urmă de frânare. După ce a intrat pe contrasens, a stins farurile, a accelerat și a intrat sub mine. Eu cred că a făcut intenționat, altfel nu-mi explic” a povestit șoferul de TIR.

Polițiștii și medicii au ajuns la fața locului, dar băiatul a decedat pe loc. Familia tânărului nu crede că acesta a vrut să își pună capăt zilelor. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers zeci de minute. Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a afla adevărul din spatele tragediei.

Apropiații lui Mihai, tânărul decedat de 19 ani, au declarat acesta era foarte iubitor și apreciat de toți oamenii. Băiatul lucra la un magazin de electrocasnice. A fost olimpic la matematică în timpul școlii gimnaziale și își găsise fericirea lângă iubita lui. Cei doi aveau planuri de viitor și nimic nu părea le stă în cale.

O tânără a condus pe contrasens pe autostradă

O altă situație dramatică a avut loc ieri. O tânără a fost surprinsă în timp ce se deplasa pe contrasens, pe autostrada A1 Nădlac – Deva. Șoferii au încercat să evite orice pericol și au anunțat autoritățile. Fata a fost sancționată de oamenii legii.

Aceasta se afla la volanului unui autoturism marca Peugeot. Șoferii au filmat-o pe tânăra de 22 de ani care conducea pe contrases. Autoritățile au declarat că probabil nu și-a dat seama că este pe banda greșită, dar au fost nevoiți să o amendeze.

„În urma apariției în spațiul public a imaginilor în care un autoturism se deplasează pe contrasens pe autostrada A1 Nădlac-Deva, Compartimentul de Relații Publice face următoarele precizări:

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 26 ianuarie, autoturismul în cauză deplasându-se pe Autostrada A1, în zona km. 582-583, pe banda 2, pe sensul opus de mers.

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Nădlac-Deva au identificat conducătorul autoturismului, fiind vorba de o tânără de 22 de ani, din Arad. Aceasta a fost sancționată cu amendă în valoare de 870 de lei. Totodată, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 60 de zile”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.


Accesează: