Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedia unui copil în vârstă de 10 ani. A murit electrocutat, acasă, sub privirile fraților săi
Tragedia unui copil în vârstă de 10 ani. A murit electrocutat, acasă, sub privirile fraților săi

Tragedia unui copil în vârstă de 10 ani. A murit electrocutat, acasă, sub privirile fraților săi

Un copil de 10 ani a murit, vineri, după ce s-a electrocutat acasă, în timp ce se juca. Alături de el se aflau doar frații săi, care au sunat la 112.

Un copil în vârstă de 10 ani, din localitatea Mirșid, județul Sălaj, a murit, vineri, după un accident dramatic. El s-a electrocutat în propria casă, în timp ce părinții săi nu se aflau la domiciliu. Apelul la numărul de urgență 112 a fost făcut în cursul după-amiezii. Copilul se afla în casă împreună de frații săi. Unul dintre ei a găsit victima întinsă pe podea.

Copilul era acasă cu frații săi, părinții nu se aflau la domiciliu. Victima a fost găsită căzută la podea

„Poliţia a fost sesizată astăzi după-amiază, în jurul orei 15,30, prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că un copil s-ar fi electrocutat în locuinţă.

Evenimentul a avut loc în comuna Mirşid. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit că minorul se afla la acel moment în locuinţă, împreună cu fraţii lui. Tatăl copiilor era la serviciu, iar mama plecase în municipiul Zalău, pentru a rezolva ceva probleme personale. La un moment dat, acesta a fost găsit căzut pe podea de către unul dintre fraţi”, după cum a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj.

Medicii care au ajuns la locul accidentului nu au mai putut să salveze copilul și au fost nevoiți să constate decesul

Echipajul medical care a ajuns la locul cu pricina nu a mai putut face nimic pentru victimă. Astfel, medicii au constatat decesul, iar în acest caz fiind informată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sălaj.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă, iar cercetările continuă acum pentru administrarea întregului probatoriu.

La finalul lunii aprilie, un minor s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon de tren. Accidentul s-a petrecut în județul Iași, iar băiatul, în vârstă de 12 ani, a ajuns într-o stare foarte gravă la spital. Primul ajutor i-a fost acordat de un echipaj SMURD.