Evenimentul Zilei > Monden > Tragedia în familia lui Cezar Ouatu. Fratele artistului a murit. Mesaj dureros transmis
Tragedia în familia lui Cezar Ouatu. Fratele artistului a murit. Mesaj dureros transmis

Tragedia în familia lui Cezar Ouatu. Fratele artistului a murit. Mesaj dureros transmis

Fratele lui Cezar Ouatu a încetat din viața, iar vestea tragică a fost anunțată chiar de fostul reprezentant al României la Eurovision.

Theodor Ouatu a murit, astăzi, iar anunțul a fost făcut de cântărețul Cezar Ouatu, pe contul său de Facebook. „O zi grea pentru mine… Fratele meu iubit, cu ochii blânzi s-a dus astăzi lângă tatăl meu!!! Prea devreme, iubirea mea!!! Te iubesc oriunde ai fi, fratele meu!!! Tăticul nostru te așteaptă sus!! Sunt trist rău!!! Pentru toți cei care vor să depună o lumânare și l-au iubit cu adevărat, Ouatu Theodor v-a fi depus la capela Cimitirului Bolovani Ploiești”, a scris, sfâșiat de durere, Cezar Ouatu, pe rețeaua de socializare, cofnorm retetesivedete.ro.

Cei doi provin dintr-o familie cu aplecare spre muzică, pentru că tatăl lor a fost flautist și profesor la Universitatea Mozarteum din Salzburg (Austria). Theodor Ouatu a avut și el talent muzical, dar a urmat o altă carieră. Mai întâi a absolvit Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov”, apoi a urmat Facultatea de Drept. Una dintre pasiunile sale era Aikido – arte marțiale originare din Japonia, conform sursei citate.

Are un frate vitreg care cântă la tobe. „Urmează tradiția familiei”

Cezar și Theodor Ouatu au participat împreună la emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1 și au cântat în duet. Cei doi mai au un frate, mai mic, copil pe care tatăl lor l-a avut după ce a divorțat de prima soție. Darius este pasionat de muzică și cântă la tobe. „Fratele meu urmează tradiția familiei, este toboșar. Sunt un fel de tată pentru fratele meu, Darius”, spunea Cezar Ouatu, în urmă cu câțiva ani.

Cezar Ouatu a atins apogeul muzical în anul 2013, atunci când a reprezentat România la Eurovision, la ediția desfășurată în orașul suedez Malmo. Piesa interpretată, una din genul pop-rock, s-a numit „It’s My Life”. Artistul a reușit să obțină locul 5 în semifinală, iar în marea finală, el s-a clasat pe poziția a 13-a.