Evenimentul Zilei > International > Tragedia de la Milano. Moarte cumplită pentru doi români
Tragedia de la Milano. Moarte cumplită pentru doi români

Tragedia de la Milano. Moarte cumplită pentru doi români

Doi cetățeni români, aflați într-un automobil, și-au pierdut viața într-o nouă tragedie care a avut loc pe șoselele din Italia.

Încă o tragedie, în urma căreia doi români și-au pierdut viața, s-a produs pe o șosea din nordul zonei metropolitane Milano, în apropiere de localitatea Vermezzo, conform presei italiene. Accidentul a avut loc duminică seara, în jurul orei 20.00, iar cauzele acestuia ar fi fost, potrivit autorităților italiene care cercetează cazul, viteza foarte mare.

Duminică seara, autoturismul în care se aflau cei doi români, un Audi Q3, circula cu viteză foarte mare pe drumul provincial 30 Vermezzo-Rosate, iar în timp ce traversa un pod peste un râu a derapat, a rupt parapetul de protecție și, după ce a parcurs aproximativ 6 metri prin aer, s-a prăbușit într-un canal.

În urma sesizărilor primite de la martori, la fața locului s-a deplasat o echipă de carabinieri din zonă, însoțită de pompieri, o ambulanță și un elicopter sanitar, care să acorde primul ajutor. În ciuda intervenției rapide, cei doi români nu au putut fi salvați.

În urma impactului, unul dintre cei doi bărbați a fost aruncat prin habitaclu, în vreme ce al doilea a fost scos dintre fiare abia după ce a fost recuperată mașina căzută în canal.

În urmă cu aprocimativ două săptămâni, un alt accident rutier s-a încheiat tragic pentru o familie de români. Patru persoane, între care și doi copii, unul de zece ani și un bebeluș, și-au pierdut viața într-un tragic accident de circulație care a avut loc pe o autostrada din Italia, în provincia Toscana.

Accidentul s-a produs pe fondul oboselii șoferului care a condus din România, aproape fără întrerupere, până în Italia. Într-un moment de neatenție, din cauza oboselii, acesta a pierdut controlul volanului și a intrat cu autovehiculul în care se mai aflau șapte persoane, într-un tir parcat pe marginea autostrăzii.

Părinții bărbatului și doi dintre copii acestuia au murit pe loc, iar soția și alți doi copii au fost transportați de urgență la spital, pentru îngrijiri.

Tragedie pe autostradă, în Toscana. Patru români au murit într-un accident groaznic

Cerința românului care și-a ucis familia în accidentul din Italia. Curtea din Arezzo, pusă la grea încercare

Noi detalii despre tragedia din Toscana. Pedeapsa uriașă pe care o riscă șoferul român