Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedia de la Neamț putea fi evitată?! Un medic celebru aruncă bomba: „E făcută de PSD”
Tragedia de la Neamț putea fi evitată?! Un medic celebru aruncă bomba: „E făcută de PSD”

Tragedia de la Neamț putea fi evitată?! Un medic celebru aruncă bomba: „E făcută de PSD”

Acuzații grave din partea medicului Monica Pop. Aceasta susține că tragedia de la Spitalul Județean din Neamț putea fi evitată.

Medicul Monica Pop se arată revoltată de faptul că spitalul de campanie de la Leţcani nu a fost deschis până la tragedia de la Piatra Neamţ, în urma căreia 10 pacienţi au ars de vii.

„E strigător la cer!”, comentează prof. dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, care susţine că unitatea nu a fost deschisă până acum pentru că „era făcută de PSD”.

Au murit oameni când ar fi putut fi salvaţi???!!!

„E strigător la cer!!!

De ce nu a fost „deschis” până sâmbătă seară spitalul de campanie Leţcani???!!! S-a putut, deci se putea oricând! Au murit oameni când ar fi putut fi salvaţi???!!!

Aha, era făcut de PSD! Idem cu testările nepermise!

A fost timp destul de pus la punct orice. Iar de când situaţia s-a agravat, punerea în funcţie a acestor spitale care au costat sute de milioane de euro (13 cel de la Leţcani) era o soluţie imperios necesară! Românii au dreptul să știe!!!”, a scris medicul Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

Tragedia care a marcat România. Coșmarul de la Colectiv se repetă?!

În incendiul de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamț, 10 oameni au murit şi mai mulți pacienți au fost transferați la Spitalul mobil de la Lețcani.

Zece pacienți au decedat după ce un incendiu a izbucnit sâmbătă după-amiază la Secția ATI din incinta Spitalului Județean Piatra Neamț, potrivit unui nou bilanț. Un medic a suferit arsuri extinse. Informația este confirmată de ISU

Este cel mai grav bilanț după tragedia de la Colectiv și cel mai probabil, va fi deschisă și o anchetă penală. Marea majoritate a spitalelor din România sunt în curs de acreditare, iar directorul ANMCS, Marius Filip, a declarat  că existau o serie de nereguli la Spitalul Județean Piatra Neamț în ceea ce privește siguranța la incendii.