Evenimentul Zilei > Justitie > Traficant de droguri grec, prins în România. Rețea destructurată de DIICOT și Poliția Română
Traficant de droguri grec, prins în România. Rețea destructurată de DIICOT și Poliția Română

Traficant de droguri grec, prins în România. Rețea destructurată de DIICOT și Poliția Română

O rețea condusă de un traficant de droguri grec a fost anihilată de poliţiştii Serviciului Antidrog Pitești, sub coordonarea procurorilor DIICOT. Alături de grec, au fost prinși în flagrant trei români, în momentul în care vindeau trei kilograme de cannabis.

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Piteşti, sub coordonarea DIICOT Piteşti, au depistat în flagrant delict patru persoane, în timp ce vindeau aproape 3 kilograme de cannabis, transmite Poliția Română.

Acțiunea a vizat destructurarea unei grupări infracționale cu preocupări pe linia  traficului de droguri de mare risc, ce acţiona în judeţul Argeş.
Flagrantul a avut loc în municipiului Curtea de Argeș. Trei persoane cu vârste între 21 şi 52 de ani, toţi din municipiu și un cetățean grec, de 46 de ani, intenționau să vândă drogurile contra sumei de 14.000 de euro.
DIICOT precizează că, inițial, au fost prinși doi români care negociau vânzarea drogurilor contra sumei de 17.000 de euro, iar pe lângă cei doi suspecți prinși în flagrant, în activitatea de comercializare a drogurilor mai sunt implicate alte două persoane, una dintre acestea având cetățenia greacă.
Ulterior, au fost efectuate patru percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost descoperite două pachete cu alte 15 grame de substanță vegetală, susceptibilă a fi cannabis, ustensile folosite la porționarea și ambalarea substanțelor halucinogene,  aproape 2.800 de euro și 1.500 de lei.
Patru mandate de aducere au fost puse în executare, urmând ca după administrarea probatoriului să fie dispuse măsuri legale.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, iar la activități au participat jandarmi din Argeș.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: