Sunt probleme la această oră, pe Autostrada A3, din cauza unui incident rutier petrecut de dimineață și în care au fost implicate două autoturisme. Traficul se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă, pe sensul către Ploieşti, pe Autostrada A3. Accidentul dintre cele două maşini a avut loc la kilometrul 14, pe sensul către Bucureşti, în zona localităţii ilfovene Tunari, pe breteaua de acces către Centura Capitalei.

„Din primele informaţii, trei persoane au fost rănite, dintre care un minor. Traficul se desfăşoară alternativ, pe o bandă, pe sensul către Ploieşti”, au anunţat cei de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

O ploaie torențială a creat probleme pe Autostrada Soarelui

Tot astăzi, au fost mari probleme de vizibilitate, sub 20 de metri, în unele zone ale Autostrăzii București-Constanța, din cauza ploii torențiale. Se circulă în condiții de ceață pe mai multe drumuri din județele Constanța, Caraș-Severin, Arad, Timiș și Cluj, dar și pe Autostrada București-Pitești.

Conform oficialilor de la Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, luni dimineața se circulă în condiții de ceață pe toată autostrada A2 București-Constanța, carosabilul fiind umed.