Lady Gaga a fost nevoită să-și anuleze concertul din 3 iunie, de pe stadionul din Jakarta, după ce autoritățile indoneziene, sub presiunea protestelor islamiștilor, i-au refuzat viza.

Madonna, considerată una dintre cele mai mari dive pop din lume, nu a reușit însă să impresioneze cu faima ei Vaticanul și Egiptul pentru a-și onora concertele programate.

După ce-au refuzat o invițație la palatul prezidențial, nimic nu i-a mai putut ajuta pe celebrii The Beatles să mai primească viză în Filipine.

Miley Cyrus a reușit, în 2009, să fie fotografiată într-o ipostază jignitoare la adresa persoanelor asiatice, motiv pentru care China i-a interzis să mai intre pe teritoriul țării.

Jay-Z nu a primit acordul Ministerului Culturii din China pentru a susține, în 2008, un concert la Shanghai din cauza versurilor sale prea vulgare.

Nici Bjork nu a scăpat de oprobiul Chinei, după ce, în 2008, a declarat public că susține campania de eliberare a Tibetului, accesul ei în China fiind interzis.

Comportamentul regretatei cântărețe Amy Winehouse a costat-o, de două ori, viza de intrare în SUA, o dată din cauza unei posesii de droguri și a doua oară din cauza unei agresiuni.

Snoop Dogg a fost izgonit din Marea Britanie în 2008, după ce anturajul său a distrus un magazin duty free de pe aeroportul Heathrow.