Evenimentul Zilei > Social > Toni Grecu, mărturii din infernul prin care a trecut: „O parte din plămâni a dispărut”
Toni Grecu, mărturii din infernul prin care a trecut: „O parte din plămâni a dispărut”

Toni Grecu, mărturii din infernul prin care a trecut: „O parte din plămâni a dispărut”

Toni Grecu, mărturii din infernul prin care a trecut: „O parte din plămâni a dispărut”. Toni Grecu a trecut prin cele mai cumplite momente după ce s-a infectat cu noul coronavirus.
Toni Grecu, mărturii din infernul prin care a trecut. Actorul a făcut o formă gravă devenind dependent de oxigen. Iar acum are puterea să povestească prin ce a trecut. Acum se reface, deoarece covidul l-a lăsat cu sechele. Iar la aproape o lună de când a ajuns la spital, Toni Grecu a vorbit despre actuala stare de sănătate.

Toni Grecu, mărturii din infernul prin care a trecut: „O parte din plămâni a dispărut”

Cel mai grav lucru pe care îl mărturisește  artistul este că plămânii săi sunt grav afectați şi nu ştie ce va urma.

”Din păcate, o parte din plămâni a dispărut! Acum, lucrurile sunt ok, lucrurile merg spre bine. N-am fost intubat, n-am fost la terapie intensivă, am avut o formă gravă, dar nu chiar atât de gravă. La un moment dat, ca să pot să respir, am avut nevoie de 10 l de oxigen. Din fericire, am depășit repede momentul, apoi lucrurile au evoluat spre bine și am fost externat”, a povestit actorul.

Toni Grecu, mărturii din infern. Nici la toaletă nu putea merge fără oxigen

„În primele 3 zile am avut frisoane, transpirații masive și temperatură. Am zis că așa e boala și că o tratez acasă. Am urmat indicațiile medicului, doar că în ziua 4 de boală, am făcut temperatură 39 și am decis să merg de urgență la spital. În 3 zile, boala m-a destabilizat complet. Nu puteam să stau mai mult de 1 minut în picioare și nu puteam să merg la toaletă fără oxigen!”, a mai povestit Toni Grecu.

Toni Grecu: M-am prăbușit inconștient, dar fericit

Toni Grecu a mai povestit despre încă un moment cumplit din spital. „Participasem la cel mai extenuant maraton din lume”, a spus la ProTV. A concluzionat actorul, unul dintre fondatorii grupului de umor „Divertis”. El se afla internat la etajul 2 al pavilionului de la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” care a luat foc. Actorul se afla internat în spital de trei săptămâni, după ce a fost diagnosticat cu virusul SARS-COV-2.