Evenimentul Zilei > Actualitate > În ce stare este Toni Grecu, după incendiul de la Matei Balș? Informații de ultimă oră
În ce stare este Toni Grecu, după incendiul de la Matei Balș? Informații de ultimă oră

În ce stare este Toni Grecu, după incendiul de la Matei Balș? Informații de ultimă oră

Actorul Toni Grecu era internat la Spitalul Matei Balș, într-un salon situat la etajul 2. El a fost mutat la Spitalul Sf. Pantelimon.

Celebrul actor de la Divertis, Toni Grecu, era internat la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș în momentul în care incendiul a izbucnit.

Cu ajutorul echipelor de salvare, pacienții au putut fi mutați în alte spitale din Capitală pentru a fi tratați.

Toni Grecu s-a numărat printre cei „norocoși” care au reușit să fie salvați. El a fost mutat ulterior la Spitalul Sf. Pantelimon, unde este tratat acum.

Primele declarații ale soției lui Toni Grecu după ce a fost transferat de la Matei Balș

Cristina Grecu, soția actorului, a declarat că a aflat de incendiul de la Matei Balș de la prieteni. Speriată, la ora 6 dimineața și-a sunat soțul pentru a verifica dacă este bine.

Toni i-a spus soției că deja a fost mutat la Spitalul Sf. Pantelimon. „Era foarte speriat la telefon”, a spus Cristina Grecu.

„Am aflat din niște sms-uri trimise de prieteni la 6 dimineața, l-am sunat, era deja la SF. Pantelimon. Era, evident, speriat, dar peste câteva ore mi-a spus că se simte mai bine și că este ok.

Nu mi-a dat multe detalii, mi-a spus că a fost evacuat și că nu știe ce s-a întâmplat, detalii despre eveniment nu are.

Eu am primit numărul de telefon al șefei de la UPU Sf. Pantelimon de la o ziaristă și am sunat. Doctorița a fost foarte cooperantă, ulterior am primit și oficial din partea spitalului informații despre starea lui. Spitalul Matei Balș nu mi-a trimis nicio informare, nu mi-a spus nimic.

Era evident că se simte șocat în primul rând”, a declarat Cristina Grecu la Realitatea.

Ceva mai devreme, în urmă cu 10 zile, Toni i-ar fi spus soției că este foarte frig în saloanele spitalului. De asemenea, el i-ar fi povestit cum rudele altor pacienți aduceau aeroterme ca să-i încălzească.

„A fost frig, dar ne-au adus ăștia aeroterme”, i-a spus Toni Grecu soției acum 10 zile.

Ce spun medicii despre starea actorului?

„Este stabil în momentul de față. Se va interna pe secția de Terapie Intensivă.

Este cu o formă de insuficiență respiratorie hipoxenică și se aceea are nevoie de internare pe Terapie Intensivă. Dar nu necesită suport ventilator”, a declarat pentru Antena 3 purtătorul de cuvânt al Spitalului Pantelimon.