Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum se simte Toni Grecu. Care este starea artistului infectat cu COVID-19
Cum se simte Toni Grecu. Care este starea artistului infectat cu COVID-19

Cum se simte Toni Grecu. Care este starea artistului infectat cu COVID-19

Actorul Toni Grecu este internat la institutul Matei Balș din București. Care este starea de sănătate a artistului. 

Au apărut ultimele informații despre starea de sănătate a lui Toni Grecu. Deși informația inițială era că actorul s-ar afla internat la Terapie Intensivă și că ar fi în stare critică, se pare că lucrurile stau altfel. În urmă cu puțin timp, medicii au făcut noi precizări. Ei spun că Toni Grecu nu este internat la ATI ci se află în salon. Starea bolii sale nu este foarte gravă, însă el este ținut sub observație. E necesar acest lucru dată fiind evoluția imprevizibilă pe care această boală o poate avea, scrie Rețete și Vedete.

Și soția cunoscutului fondator al grupului umoristic Divertis, Cristina Grecu, a avut o reacție publică în legătură cu starea în care se află soțul ei. Ea a ținut să ofere detalii despre starea se sănătate a lui Toni Grecu. Femeia dorește să nu mai fie vehiculate informații lipsite de realitate. De asemenea, ține ca fanii actorului să știe exact ce se întâmplă.

Ce spune soția lui Toni Grecu

Cristina Grecu a declarat că partenerul ei de viață se află internat la ”Matei Balș” cu COVID-19, însă nu este la Terapie Intensivă, iar starea sa evoluează spre bine și comunică cu el în permanență. „Este internat de 5 zile la Spitalul ”Matei Balș”. Este pe salon și primește tratamentul corespunzător. Nu a fost niciun moment internat la Terapie Intensivă. Acum se află într-o stare ameliorată față de cea din momentul internării.

Tot timpul și mi-a spus că este ok și se simte bine. Îi este foame mai tot timpul. Mi-a transmis că este atent monitorizat de personalul medical, la fel ca toți ceilalți colegi ai săi de salon”, a spus Cristina Grecu pentru Libertatea.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.