Evenimentul Zilei > Politica > Gabriela Firea a răbufnit după incidentul de la Matei Balş: „E mult prea mult! Nu se mai poate! Cine răspunde?”
Gabriela Firea a răbufnit după incidentul de la Matei Balş: „E mult prea mult! Nu se mai poate! Cine răspunde?”

Gabriela Firea a răbufnit după incidentul de la Matei Balş: „E mult prea mult! Nu se mai poate! Cine răspunde?”

Gabriela Firea a răbufnit după incendiul tragic de la Institutul Matei Balş din Bucureşti şi întreabă cine va răspunde pentru această nouă tragedie.
Gabriela Firea a răbufnit pe social media şi spune că prea mult, este sfâşietor şi revoltător tot ceea ce s-a întâmplat la Institutul Matei Balş.
Gabriela Firea: „Am aşteptat cuminte reactia presedintelui. A venit. Si a plecat. Exact cum a venit. Doar a bifat. Totul e ok. Felicită salvatorii. Guvernanţii de aproape un an şi jumatate pot dormi liniştiti în continuare. Nici măcar nu-i mustră. De demisie nici vorbă. Dublu standard. Părtinitor până la Dumnezeu și înapoi”, a scris Firea.

Gabriela Firea: Sfâșietor! Revoltător! O nouă tragedie îndoliază România

„După incendiul de la spitalul județean Neamț din noiembrie, când 12 oameni şi-au pierdut viața, guvernanţii au anunțat controale .Şi măsuri drastice în toată țara, au promis că vor introduce noi proceduri pentru a preveni alte tragedii.
Dar n-au făcut nimic, nici în privința măsurilor, nici a procedurilor necesare. Doar s-au bătut pe funcții şi interese, sub paravanul pandemiei!
Realitatea crâncenă este că alte 6 spitale din România au luat foc din noiembrie și până acum, în Cluj, Mureș, Iași, Neamț, Timiș, București, practic în toată țara”, mai scrie Gabriela Firea.

„Drama de la Balș nu este un episod izolat. Este expresia unui eșec generalizat al guvernării liberale”

„Este revoltător, inadmisibil ca în condițiile în care guvernarea PNL a avut toată puterea, toate resursele, a cheltuit bani cu nemiluita, în contextul în care sănătatea este prioritate extremă, românii să continue să ardă de vii în spitale.
Este rezultatul incompetenței, al nepăsării, al superficialității, care ne umple de revoltă. E mult prea mult! Nu se mai poate! Cine răspunde pentru victime? Câte spitale mai trebuie să ardă pentru ca acest Guvern să facă ceva, pentru ca astfel de tragedii să nu se mai repete!
Au murit prea mulți români din cauza unor incompetenți! Trebuie să spunem stop! Ajunge! Guvernele de dreapta conduc tara de un an si 3 luni. Nu de ieri…Sunt direct și nemijlocit responsabile pentru tragediile repetate din domeniul Sănătății care puteau fi evitate, dacă se luau măsurile necesare”, mai afirmă Firea.

Gabriela Firea: Demisia sau demiterea se impun, nu doar ca măsură morală, ci și ca imperativ social

Niciunul dintre marii șefi responsabili din sistemul de sănătate, în frunte cu actualul ministru, nu se mai poate disculpa.
Lista spitalelor care au luat foc în ultimele 3 luni :
o 22 noiembrie – Spitalul CFR Cluj
o 4 decembrie -Spitalul Judetean Tg Mures
o 25 decembrie – Spitalul de Psihiatrie Socola
o 2 ianuarie – Spitalul Municipal Roman
o 5 ianuarie – Spitalul Gătaia, Timis, secția suport Covid
o 29 ianuarie – Institutul Matei Bals”, a concluzionat prim-vicepreşedintele PSD.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.