Evenimentul Zilei > Politica > Tomac se vede pe cai mari: PMP va juca un rol important în 2020
Tomac se vede pe cai mari: PMP va juca un rol important în 2020

Tomac se vede pe cai mari: PMP va juca un rol important în 2020

Președintele PMP, Eugen Tomac, prevede mari confruntări, cu răsturnări de situație spectaculoase, în cadrul cărora partidul său va juca un rol important. Politicianul își planifică să-și ducă partidul la un scor peste 10%.

„Ţara are nevoie de un partid autentic de dreapta, creştin-democrat, un pol politic care s-a construit în jurul unor valori şi principii sănătoase din dorinţa de a păstra tot ceea ce am moştenit de la înaintaşi ca naţiune. O ţară superbă, cu resurse fantastice, cu oameni minunaţi şi cinstiţi, cu tradiţii şi un potenţial uriaş pe care avem obligaţia să îl valorificăm. România viitorului este ţara în care toţi cetăţenii ei sunt respectaţi şi protejaţi”, a arătat Tomac.

Un alt obiectiv politic pe care și-l propune liderul PMP în anul care vine, cel mai important, este revenirea la alegerea primarilor și președinților de consilii județene în două tururi de scrutin. În opinia sa, un astfel de sistem ar face ca PSD să câștige doar patru președinți de consilii județene, din 29 cât are acum și să piardă cel puțin zece municipii reședință de județ, precum Craiova, Constanţa, Bacău, Galaţi, Piteşti, Bistriţa-Năsăud, Zalău, Focşani, Giurgiu sau Drobeta-Turnu Severin.

„Sunt absolut convins că energia, creativitatea şi motivaţia noastră vor oferi României o echipă de nota +10. Până atunci, să îl întâmpinăm cu bucurie pe 2020, an în care vă urez să aveţi parte de multă sănătate şi împliniri! Pentru ce mi-aţi oferit în 2019, dragi români, vă mulţumesc! La mulţi ani!”, încheie Tomac.