Tinerii liberali, ediție specială de Dragobete, cu Șoșoacă și Simion în în prim-plan

Tinerii liberali, ediție specială de Dragobete, cu Șoșoacă și Simion în în prim-plan Sursa foto: EVZ

Tineretul Național Liberal(TNL) a făcut mai multe poze amuzante de Dragobete. Noua generație de politicieni s-a amuzat copios pe seama Dianei Șoșoacă, George Simion și Nicușor Dan.

De Dragobete, Tineretul Național Liberal(TNL) a ironizat într-o postare o serie de politicieni din România, precum George Simion, Nicușor Dan, Diana Șoșoacă și Cătălin Drulă.

Pamflet făcut de Tineretul Național Liberal

„Întrerupem programul obișnuit pentru o ediție specială de Dragobete! ❤️ #IubeșteRomânește *acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare”, a spus TNL pe Facebook.

TNL a editat câteva poze cu Diana Șoșoacă și George Simion, cel mai probabil pentru a reaminti că cei doi își aruncă cuvinte dure constant. Noua generație de politicieni a editat o fotografie și cu Nicușor Dan, în care scrie că acesta iubește Bucureștiul și că nu i-ar face rău. Amintim că majoritatea bucureștenilor sunt nemulțumiți de primarul general al Capitalei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tineretul Național Liberal, surprize de Dragobete

Filiala Tineretului Național Liberal din Bacău, cu sprijinul Arena Mall Bacău, organizează sâmbătă, 24 Februarie, cea de-a XIII-a ediție a evenimentului „Căsătorește-te pentru o zi”, de Dragobete. Cuplurile sunt așteptate într-un decor spectaculos unde se vor oficia faimoasele căsătorii pentru o zi. Până la ora 21.00, TNL Bacău estimează că peste 250-300 cupluri vor fi trecute în registrul căsătoriilor, marcând astfel faptul ca vor deține certificatul de căsătorie pentru o zi.

tnl

Sursa foto Facebook

Îndrăgostiții vor avea parte de un număr record de premii – surpriză, acordate prin tragere la sorți, imediat după oficierea căsătoriilor.„Totodată, punem la dispoziția cuplurilor, în mod gratuit, peste 600 verighete realizate la comandă, cabină foto, fotograf profesionist ce va fi alături de noi pe toată durata evenimentului, precum și certificatele de căsătorie. Suntem convinși că, dincolo de premii, va fi un eveniment de succes, cu o atmosferă în care dragostea va pluti”, a transmis TNL Bacău.

Tombolă de Dragobete

TNL Câmpulung a organizat o tombolă de Dragobete. Premiul este o cină romantică la un restaurant de lux. Câștigătorul va fi anunțat telefonic sau pe Facebook. Se pot înscrie doar cuplurile între 18 și 35 de ani. Aceștia au de comletat doar câteva taloane la sediul PNL Câmpulung.