Timișoara. Hoțul care nu a învățat nimic din ”Capra cu trei iezi”

Timișoara. Hoțul care nu a învățat nimic din ”Capra cu trei iezi”

Cel mai prost hoț din lume se pare că nu a citit la timp ”Capra cu trei iezi”. Asemeni unuia din iezii din poveste, care s-a ascuns de lup sub o covată, el s-a strecurat sub o barcă. Și tot ca acesta, a fost găsit și prins. Doar că polițiștii nu l-au mâncat.

Bărbatul a dat, noaptea treecută, spargerea, la un magazin de pe strada Liege din Timișoara. El a declanșat alarma, însă nu a fugit.

A furat câte ceva, și anume 63 de pachete de țigări, și abia apoi a plecat. Nu a ajuns prea departe și, văzând o barcă, s-a băgat sub ea.  Acolo a fost descoperit însă de oamenii legii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un echipaj de poliție a fost direcționat spre societatea comercială, iar oamenii legii l-au găsit pe hoț în curte, sub barca acoperită cu o prelată.

„Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate reprezentanților societății comerciale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.