Polițiștii locali din Timișoara au adunat mai multe sesizări de la cetățeni și au organizat apoi pânde, pentru a-l prinde în flagrant pe exhibiționistul care acționa în zona Liceului ”Ion Vidu”. El a fost surprins de mai mulți timișoreni masturbându-se în Complexul Studențesc, aproape de zona Liceului ”Ion Vidu”.

Chiar dacă a fost amendat de mai multe ori, acesta a continuat să se masturbeze la vedere, pe stradă, în zonele intens tranzitate de copii și tineri. Acum a ajuns să fie cercetat de polițiștii de la Secția 2, după ce a fost prins din nou, duminică, în jurul orei 18.

„Ca urmare a unor sesizări cum că un bărbat practică exhibiționismul în zona Liceului Ion Vidu, polițiștii locali au trecut la pânde și verificări în zona respectivă.

La scurt timp, în spatele Stației STPT de la intersecția străzilor Vasile Pârvan cu Cluj, polițiștii locali au depistat persoana reclamată, respectiv pe U.P., de 60 de ani, cu domiciliul în Timișoara, care de altfel a recunoscut că s-a autosatisfăcut în tufișurile din părculețul aflat în apropiere”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Individul este acuzat acum de ultraj contra bunelor moravuri, conform art. 375 din Codul Penal.

Sursa foto: Poliția locala Timișoara