Evenimentul Zilei > Monden > Tily Niculae, vedeta serialului La Bloc, în lacrimi: ,, Nu îmi mai pot mângâia copilul și scap obiecte din mână” (VIDEO)
Tily Niculae, vedeta serialului La Bloc, în lacrimi: ,, Nu îmi mai pot mângâia copilul și scap obiecte din mână” (VIDEO)

Tily Niculae, vedeta serialului La Bloc, în lacrimi: ,, Nu îmi mai pot mângâia copilul și scap obiecte din mână” (VIDEO)

Cunoscută publicului larg din serialul ,,La Bloc”, difuzat în urmă cu 10 ani de PROTV, s-a hotârât să își facă cunoscută suferința prin care trece. Mărturisirea actriței este un semn de curaj, susținere față de persoanele care suferă de boala Psoriazis și de asemenea începutul unei campanii alături de Societatea Română de Deramatologie. Aceast proiect își propune să sprijine pacienții cu această afecțiune și să crească gradul de informare al publicului cu privire la Psoriazis.

Debutul campaniei a avut loc chiar pe blogul actriței ,, Este o boală cronică care afectează 2% din populație și care nu mai trece niciodată. Acum un an de zile s-a agravat atât de tare încât mâinile mele sunt afectate: mi-am pierdut sensibilitatea, îmi scapă lucruri din mână, nu-mi mai pot mângâia copilul și nu mai pot face lucrurile normale pe care le face orice om zi de zi. […] Boala asta poate fi învinsă, chiar dacă nu va trece definitiv. Vreau să motivez oamenii că o să fie mai bine. […] Vreau să lansez un mesaj public : ACEASTĂ BOALĂ NU ESTE CONTAGIOASĂ! […]”,  mărturisește în lacrimi vedeta.

Chiar dacă suferă în urma afecțiunii, Tilly Niculae își găsește puterea să fie un exemplu pentru cei din jur ,, Cred în mine la fel de tare cum cred și în puterea celorlalți oameni aflați în suferință.Și de azi înainte lacrimile vor curge de fericire…fiindcă am ÎNVINS!” încheie ea.